Home-Office Pack

Nieuwe laptops, thuis of op kantoor, gebruiks- én IT-klaar opgeleverd!

Home-Office Pack

Hybride werken (zowel thuis als op kantoor werken) is voor veel werknemers steeds meer de dagelijkse praktijk geworden. Een moderne en betrouwbare laptop - IT-werkplek met de juiste accessoires is voor hen essentieel om hun werk zowel thuis áls op kantoor goed en veilig uit te kunnen voeren.

Met het Home-Office Pack van NEG worden nieuwe zakelijke laptops en accessoires, thuis óf op kantoor, gebruiks- én IT-klaar opgeleverd.

De 8 stappen van het Home-Office Pack

Home Office Pack Graphic

1. Advies

We starten met een helder advies en stellen samen de hardware catalogus op. (vaak op basis van persona’s)

2. Kiezen van nieuwe laptop en accessoires

Via ons online self-service portaal kiezen de gebruikers zelf hun nieuwe device(s) en accessoires. De werkgever kan bepalen (o.b.v. persona’s) uit welke modellen laptops en accessoires gebruikers kunnen kiezen. Vervolgens wordt ná een goedkeuring de apparatuur besteld.

3. Warehousing

Alle apparatuur wordt beveiligd (klasse-4!) en verzekerd opgeslagen in ons centraal gelegen warehouse. Wij zorgen voor het voorraadbeheer inclusief de uitgifte-registratie.

4. Pre-configuratie

Alle bestelde apparatuur wordt in ons servicecenter uitgepakt en verpakkingen worden milieuverantwoord afgevoerd. Gekozen onderdelen worden samengevoegd. Asset-tags/CI-labels worden bevestigd en het juiste software image wordt geplaatst. Desgewenst wordt Microsoft Intune/Autopilot/WhiteGlove/ Apple DEP/ Samsung Knox gekoppeld aan de juiste medewerker.

5. Deployment/verzending

Op het afgesproken tijdstip verzenden wij in een speciale laptop-verpakking het device en accessoires naar de door de gebruiker gekozen locatie. Ook de gebruikersovereenkomsten worden door NEG digitaal geregeld.

6. Uitpakken en ... aan de slag

De gebruikers ontvangen de nieuwe laptop gebruiks- én IT-klaar op de door hen gewenste locatie. Compleet voorzien van de juiste software-image en asset-tag zodat ze direct aan de slag kunnen.

7. Retourzending oude apparatuur

Moet er oude apparatuur retour? Met het optionele Retour Pack stuurt de gebruiker de oude laptop eenvoudig retour. De retourname registratie wordt ook digitaal verzorgd.

8. De laatste stap

Als de apparatuur retour moet naar de leasemaatschappij regelen wij dat voor je. Is het eigendom van jouw organisatie? Dan kunnen wij deze weer gebruiksklaar maken voor herinzet óf wij geven je er een interessante restwaarde voor terug.

NEG zorgt dat de data veilig verwijderd wordt en verwijderd desgewenst ook uiterlijke kenmerken zoals stickers. Zo is er minder kans op datalekken en conflicten met de AVG richtlijnen.

Welk Home-Office Pack kiest u?

Home Office Pack Overview

Home-Office Pack is maatwerk!

Iedere organisatie is uniek en daarom kan het Home-Office Pack naar wens aangevuld worden met additionele services zoals:

■On-boarding Support/Starthulp

■ Service- en Delivery Management

■ In- en uitstroombeheer devices

■ Break-fix afhandeling

■ Swap/Herinzet voorraad

■ IT-Kiosk en IT-Locker self-services (24*7)


Meer weten over het Home-Office Pack?


Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

030-69 30 466

Veelgestelde vragen (FAQ)

Vraag
Kan NEG ook de hardware zoals laptops leveren?
Antwoord

Ja, graag zelfs! NEG is een heel grote zakelijke leverancier van laptops in Nederland.

Wij werken intensief samen met A-merk hardware fabrikanten zoals HP en Microsoft (Surface). Zo kunnen we niet alleen nieuwe zakelijke laptops tegen een aantrekkelijke prijs leveren, maar ook de break-fix en garantie afhandeling voor u verzorgen.

Bent u op zoek naar refurbished laptops? Geen probleem. NEG is gespecialiseerd in de circulaire inzet van IT-apparatuur. Wij hebben een grote voorraad refurbished laptops met 24-maanden garantie klaar om bij uw gebruikers in te zetten. Ook voor tijdelijke inzet!

Vraag
Ik heb nu desktop PC's, maar wil deze inruilen voor laptops.
Antwoord

Het ziet ernaar uit dat hybride werken structureel onderdeel gaat uitmaken van ons dagelijks leven. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van hybride werken. Een laptop is hiervoor een absolute must.


Met het laptop naar desktop inruilprogramma geeft NEG u een interessante restwaarde voor uw huidige zakelijke desktops bij aanschaf van nieuwe óf refurbished laptops.
Ook voor overtollige (zakelijke) IT-apparatuur geven wij u een aantrekkelijke restwaarde! Bedrijfsdata van oude desktops en laptops wordt altijd veilig verwijderd. De nieuwe laptop wordt desgewenst volledig bedrijfs- klaar bij de gebruiker thuis of op kantoor opgeleverd. Inclusief accessoires en rand-apparatuur.


Let op: dit programma is alleen bestemd voor organisaties met meer dan 20 in te ruilen computers!

Vraag
Wat doen we met de oude laptops?
Antwoord

Na ontvangst van een nieuwe laptop kan de gebruiker de oude laptop naar terug sturen in de speciale retourverpakking.

Afhankelijk van uw wensen zijn er een aantal mogelijkheden:

  • Value recovery. Wij geven u een interessante restwaarde voor uw oude laptop of computer.

  • Herinzet. Apparatuur wordt klaar schoon gemaakt en klaar gemaakt voor herinzet bij een nieuwe gebruiker

  • Retourlevering lease maatschappij. Wij verzamelen de gebruikte apparatuur, controleren deze op compleetheid en verwijderen zowel de data als uiterlijke kenmerken. Zo voorkomt u onvoorziene kosten en datalekken.

  • Retourlevering aan uw organisatie. Wij verzamelen de retour gekomen devices en per batch worden deze op een locatie van uw keuze afgeleverd.

  • Doneren computers aan een goed doel. Via Stichting ITdonations kunt u (een deel van) de restwaarde aan een goed doel van uw keuze doneren. ITdonations haalt de apparatuur op, verwijderd de data en doneert namens u de restwaarde. Dit is tevens een mooie aanvulling op uw MVO beleid.

  • Vernietigen datadragers. Harde schijven of andere datadragers worden veiligd vernietigd met onze shredder.

Ten alle tijde zullen uw data veilig verwijderen met de speciale software van Blancco. Hiervan ontvangt u per datadrager een certificaat.

Vraag
Voor wie is het Home-Office Pack interessant?
Antwoord

Steeds vaker kiezen organisaties voor hybride werken. De gebruikers werken zowel thuis als op kantoor. De uitrol van nieuwe devices zoals laptops kan tijdens b.v. een pandemie vaak niet op (een veilige manier) op kantoor plaats vinden.

Met het Home-Office-Pack van NEG wordt de nieuwe laptop bij de eindgebruiker kant- en klaar thuis afgeleverd.

Oude apparatuur kunnen zij met de speciale retourdoos naar ons terug sturen. Wij verzamelen deze apparatuur in ons beveiligde warehouse en verwijderen desgewenst de data van de oude apparatuur.

Vraag
Ik ben particulier, kan ik ook gebruik maken van de diensten van NEG?
Antwoord

Nee. NEG richt zich alleen op organisaties en bedrijven. Veel van onze diensten zijn zelfs alleen interessant voor organisaties met meer dan 50 werkplekken.

Home-Office Pack preview
Download brochure

Nieuwe zakelijke laptops, thuis of op kantoor, gebruiks- én IT-klaar opgeleverd!

Meer weten over het Home-Office Pack?

Bel of email dan nu met een van onze specialisten.

  [email protected]
  030- 69 30 466

Dé specialist in Device Lifecycle Management

Gerelateerde artikelen:

Een selectie van onze klanten