HP Thin Clients
Betrouwbaar en veilig, lage kosten!

Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een HP Thin Client die bij uw organisatie en uw IT-omgeving past.

HP Thin Client Specialist

Bent u op zoek naar HP Thin Clients voor werkplek virtualisatie met Citrix, VMWare of Microsoft?

Als HP Thin Client Specialist heeft NEG up-to-date kennis van de Innovatieve, betrouwbare en veilige HP Thin Clients. We geven u niet alleen een helder advies, we leveren snel en installeren uw Thin Clients desgewenst op de werkplek.

Waarom HP Thin Clients?

Als u kosten wilt besparen en de veiligheid van uw data wilt verhogen, dan zijn de HP Thin Clients de perfecte keuze. Uw eindgebruikers krijgen op afstand eenvoudig toegang tot hun data en applicaties. Allemaal omdat u de gegevens op een server en niet lokaal opslaat. HP Thin Clients voldoen aan de hoge veiligheidsstandaarden van Trusted Computing Group en NIST.

Als HP Thin Client specialist helpen wij u graag verder

Als dé HP Thin Client Specialist geeft NEG-ITSolutions u alle ondersteuning die u nodig heeft bij het ontwerp, de implementatie en de uitrol van uw HP Thin Clients. Zo kunt u snel en zonder oponthoud profiteren van de lagere 'cost of ownership' van de HP Thin Clients.

HP Care Pack voor nog meer zekerheid

Met een HP Care Pack heeft u 3, 4 of 5 jaar onsite hardware support voor uw HP Thin Client. U kiest het HP Care Pack dat het beste bij uw wensen aansluit.


HP Workstations Specialist

Meer weten over de HP Thin clients?
Vraag onze specialisten om hulp.
Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep