De HP totaal leverancier voor zakelijk gebruik

Als u betrouwbaarheid, degelijkheid en garantie belangrijk vindt kunt u niet om de werkplek apparatuur van HP heen. Met een breed assortiment aan Laptops, Tablets, Workstations, PC's en Thin Clients is er voor iedere gebruiker een geschikt HP Device te vinden.

HP apparatuur koopt u voordelig bij NEG

Al sinds jaar en dag is NEG-ITSolutions een gecertificeerd en getraind HP Partner. (voorheen Hewlett Packard) Bent u op zoek naar nieuwe of refurbished HP apparatuur zoals Laptops, Tablets, Workstations, Desktops of Thin Clients?

NEG levert zowel nieuwe als refurbished HP werkplek apparatuur. Of het nu gaat om 50 of 5.000 laptops, NEG levert, configureert en installeert ze voor u. Onze specialisten geven u niet alleen advies over de aankoop, maar ook over de implementatie, onderhoud en beheer van uw HP apparatuur. Zo haalt u het beste uit uw HP apparatuur.

Device as a Services voor HP hardware (DaaS)

Met onze HP DaaS totaalontzorging van uw HP werkplekken heeft u alles wat u nodig heeft om uw medewerkers te laten excelleren. Aankoop, levering, registratie, administratie, onderhoud, beheer, her-inzet, veiligheid en verantwoorde afvoer.

Met onze Device as a Service oplossing is alles goed geregeld voor een vast bedrag per maand. U krijgt geen verrassingen, wel continuïteit!

*Met onze Premium Selection Refurbished HP hardware kunt u nog voordeliger gebruik maken van Device as a Service.

NEG Premium Selection Refurbished HP hardware

Al ruim 25 jaar levert en ondersteunt NEG refurbished HP hardware. De NEG Premium Selection is het kwaliteitslabel van NEG-ITSolutions voor de beste kwaliteit refurbished hardware. Deze hardware is altijd 100% technisch in orde en in de beste conditie.

Met de aanschaf van Premium Selection Refurbished hardware bent u tot wel 70% goedkoper uit dan wanneer u nieuwe apparatuur aanschaft. Bovendien heeft u ook nog eens 24 maanden standaard Carry-in garantie op uw refurbished HP hardware.

De voordelen van HP kopen bij NEG-ITSolutions op een rij:


  • Keuze uit zowel voordelige refurbished als nieuwe HP hardware

  • Grote eigen vooraad, dus supersnelle levering

  • Device as a Service totaaloplossing, HP hardware voor vast bedrag per maand

  • Eigen klantportaal voor optimale ondersteuning procurement processen

  • Breed scala van IT-diensten om u compleet te ontzorgen

HP Workstations Specialist

HP Workstation Specialist

Als HP Workstation Specialist heeft NEG up-to-date kennis van de uiterst krachtige HP werkstations.
Bent u op zoek naar HP Workstations voor CAD, digitale content of financiële toepassingen?
HP Workstations zijn afgestemd op uw wensen: ze bieden hoge prestaties en betrouwbaarheid dankzij de nieuwste innovaties en toonaangevende technologie. HP workstations maken het u gemakkelijk.


HP Thin Client specialist

Met de HP Thin Clients is het gemakkelijker dan ooit om uw technologie aan de snel veranderende bedrijfsbehoeften aan te passen.

De HP Thin Clients zijn altijd uiterst eenvoudig in onderhoud, support en -beheer. Met hun krachtige beveiliging en off-device data-opslag hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bedrijfskritische data.

Er zijn zowel HP Desktop Thin Clients, als HP Mobile Thin Clients in tal van uitvoeringen beschikbaar.


Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep