Logistiek en installatie

Als de uitrol of migratie van hardware niet uw specialiteit is, waarom laat u dat dan niet aan ons over?

Zorg dat gebruikers snel aan de slag kunnen met onze uitgebreide logistieke en installatie diensten. Bespaar tijd, risico's én verminder kosten.

Logistiek en installatie

Alles bij elkaar is het uitrollen, migreren of verhuizen van werplekken heel veel werk dat uw afdeling er meestal ‘even’ bij moet doen.

Voor ons is het dagelijks werk. Wij weten hoe je dat slim aanpakt. U hoeft geen hardware meer in handen te hebben.

Wij verzorgen hardware leveringen, migraties en verhuizingen.

 • De apparatuur leveren we compleet geconfigureerd af op de werkplek, bij de gebruiker thuis of vanuit een (tijdelijk) uitgiftepunt.

 • Oude werkplekken voeren wij direct en veilig voor u af.

Hoe makkelijk wilt u het hebben?

Logistiek en installatie diensten:


 • Warehousing Wij nemen uw IT-apparatuur voor u in ontvangst en houden de voorraadregistratie bij. Uw apparatuur wordt beveiligd en verzekerd bij ons opgeslagen tot het moment van uitgifte.

 • Levering in rolcontainers
  Uw IT-apparatuur wordt her-verpakt in speciale transportbakken. De oorspronkelijke verpakking wordt door ons verantwoord afgevoerd. Daarna wordt de IT-apparatuur bij u geleverd in handige rolcontainers.

 • Pre-configuratie
  Voor aflevering voorzien wij uw hardware van uw eigen image. We installeren uw image op uw PC’s, met daarin het gewenste besturingssysteem, applicaties, printer- en andere drivers en configuratie van rechten.

 • Device Management registratie
  Microsoft Intune- /Autopilot/Whiteglove/Apple DEP/Samsung Knox registratie

 • Uitgifte hardware op locatie
  Wij richten een uitgifte punt in op een door u gewenste locatie. Gebruikers kunnen hier hun nieuwe IT-apparatuur ophalen en eventueel de oude inleveren. U ontvangt altijd een uitgebreide CMDB rapportage.

 • Levering tot op kamer niveau of bij gebruiker thuis
  Nog makkelijker? Wij leveren de apparatuur op de kamer of afdeling voor u af direct bij de eindgebruiker. Ja, zelfs bij de eindgebruiker thuis leveren wij de nieuwe laptop of pc gebruiksklaar af. Oude apparatuur wordt desgewenst gelijk weer mee retour genomen. Bovendien ontvangt u altijd een uitgebreide CMDB rapportage.

 • Plaatsen en aansluiten devices op de werkplek
  Plaatsen en aansluiten van pc of laptop op werkplek. Ook sluiten we de monitor(en) aan en bevestigen en bundelen de bekabeling met klittenband. Uw gebruiker kan met minimaal oponthoud weer aan de slag.

 • Levering op thuisadres eindgebruiker
  Met het Home-Office Pack van NEG worden nieuwe zakelijke laptops en accessoires, thuis gebruiks- én IT-klaar opgeleverd.

 • Verhuizingen
  Wij koppelen uw PC’s, monitoren en servers af, verpakken ze veilig en sluiten ze op de nieuwe locatie weer netjes voor u aan.
  Voor mobiele devices bieden we tevens de weekend-swap.

 • 100% veilige dataverwijdering
  Dataverwijdering bij u of ons op locatie. Zo kunt u voldoen aan de wettelijke eisen zoals b.v. GDPR/AVG. NEG biedt u de zekerheid dat uw data vertrouwelijk en 100% volledig verwijderd wordt van uw oude apparatuur. Wij gebruiken hiervoor Blancco certified data erasure software.

 • Gestructureerde afvoer overtollige IT-apparatuur
  Overtollige of oude IT-apparatuur? Wij nemen u de logistieke rompslomp en verkoop of donatie van oude apparatuur graag uit handen. Dat gebeurt gestructureerd,100% veilig en milieuverantwoord.

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep