IT-oplossingen

U heeft een IT- uitdaging, wij bieden u een IT-oplossing.
Een oplossing om uw eindgebruikers zorgeloos te laten werken, de werkdruk bij uw IT-afdeling weg te nemen en last but not least: te besparen op uw IT-kosten.

Adviesgesprek inplannen →

Wij maken IT voor iedereen eenvoudig.

U heeft niet altijd tijd of expertise voor routinematige IT-zaken, zoals het implementeren en beheren van werkplek hardware, het installeren van images, of veilig en verantwoord afvoeren van oude devices. Bovenal wilt u tevreden eindgebruikers, die kunnen vertrouwen op hun werkplek apparatuur om hun taken veilig, overal en ongehinderd uit te voeren.

Met de IT-oplossingen van NEG-ITSolutions haalt u alle kennis in huis om uw eindgebruikers maximaal te ondersteunen en uw IT-afdeling te ontlasten. Zo krijgt uw IT-afdeling alle ruimte voor de strategische IT-projecten.

Device as A Service (DaaS)

De enorme toevloed van IT-Devices betekent een serieueze uitdaging voor iedere organisatie.

Delegeer daarom tijdrovende taken zoals levering, procurement, registratie, pre-installatie, planning, onderhoud en her-inzet van uw eindgebruikers devices aan NEG-ITSolutions.

Verminder de complexiteit van aankoop, administratie en verhoog de voorspelbaarheid van uw IT- kosten. Dan kunt u zich weer focussen op wat uw onderneming echt vooruit helpt.

Device as a Service →

Device Lifecycle Management

IMAC/D-activiteiten, medewerkers in-uit dienst, break & fix en ga zo maar door. Dat kost u erg veel tijd. Zeker met al het gedoe eromheen: inventariseren, voorraadbeheer, uitpakken, installeren, administreren en de communicatie met steeds veeleisender eindgebruikers.

Met Digital Deploy, onze slimme online tool, ondersteunen wij al uw Device Lifecycle management processen.

Device Deployment tool →

Meer weten over onze IT-oplossingen?
Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep