IT-oplossingen

U heeft een uitdaging, wij bieden u een oplossing.
Een oplossing om uw eindgebruikers zorgeloos te laten werken, de werkdruk bij uw IT-afdeling weg te nemen en last but not least: te besparen op uw IT-kosten.

Adviesgesprek inplannen »

Wij maken IT voor iedereen eenvoudig.

U heeft niet altijd tijd of expertise voor routinematige IT-zaken, zoals het implementeren en beheren van werkplek hardware, het installeren van images, of ondersteunen van uw eindgebruikers. Bovenal wilt u tevreden eindgebruikers, die kunnen vertrouwen op hun werkplek apparatuur om hun taken veilig, overal en ongehinderd uit te voeren.

Met de IT-oplossingen van NEG-ITSolutions haalt u alle kennis in huis om uw eindgebruikers maximaal te ondersteunen en uw IT-afdeling te ontlasten. Zo krijgt uw IT-afdeling alle ruimte voor de strategische IT-projecten.

IT Lifecycle Management

IMAC/D-activiteiten, medewerkers in-uit dienst, break & fix en ga zo maar door. Dat kost u erg veel tijd. Zeker met al het gedoe eromheen: inventariseren, voorraadbeheer, uitpakken, installeren, administreren en de communicatie met steeds veeleisender eindgebruikers. Niet af en toe, maar telkens weer opnieuw.

Met PLUTO, onze slimme online tool, ondersteunen wij al uw IT lifecycle management processen. IT Lifecycle Management »

Device as A Service (DaaS)

De enorme toevloed van IT-Devices betekent een enorme uitdaging voor iedere organisatie.

Delegeer daarom de tijdrovende taken zoals levering, procurement, registratie, pre-installatie, planning, onderhoud, beheer en her-inzet van uw eindgebruikers hardware aan NEG-ITSolutions.

Verminder de complexiteit van aankoop, administratie en verhoog de voorspelbaarheid van uw kosten. Dan kunt u zich weer focussen op wat uw onderneming echt vooruit helpt.

Device as a Service »

Cloud Werkplek

Een IT-werkplek aanbieden die optimaal ondersteunt bij al uw werkzaamheden?

NEG-ITSolutions biedt u met WerkDesQ 365 een flexibele en veilige Cloud werkplek.

Of uw gebruikers nu op een vaste werkplek of vanaf verschillende locaties werken.

WerkDesQ 365 biedt hen alle mogelijke flexibiliteit, 24/7 vanaf elke locatie en met ieder device.

Cloud Werkplek »

Mobile Device Management (MDM)

Het aantal Devices in uw organisatie blijft maar groeien. Het beheer en de beveiliging van deze Devices wordt steeds lastiger. En u heeft er steeds minder tijd voor.

Als u wilt dat IT-Devices uw organisatie helpen bij het verbeteren van de efficiency, klantervaring en kostenbesparing moeten ze heel goed beheerd worden.

Mobile Device Management »

Meer weten over onze IT-oplossingen?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep