Het ICT-bedrijf voor de Zakelijke markt

Laptops, Desktops, Thin Clients en Tablets van Apple, HP, Dell en Lenovo tegen een scherpe prijs. Zowel refurbished als nieuwe hardware met optimale zekerheid

IT voor de zakelijke markt

Door de integratie van IT met het productieproces verandert de maakindustrie. De snelle opeenvolging van innovaties zorgt voor een stroomversnelling in de digitalisering en automatisering van de huidige fabrieksomgeving. Deze Smart Industry, draait om procesoptimalisatie door de adoptie van deze nieuwe technologieën.

Ook in de zakelijke dienstverlening is een effectieve wijze van werken van levensbelang om te kunnen concurreren. Vanuit Office 365 kan digitaal worden vergaderd en samengewerkt. Een keuze voor de juiste IT-hardware is hier cruciaal. Wij helpen u graag op weg.

Met de inzet van onze Premium Selection Refurbished hardware combineert u een voordelige aankoop met maximale betrouwbaarheid en continuïteit.

Voor de Zakelijke markt heeft NEG een aantal unieke voordelen:


Device as a Service (DaaS)

Zoekt u totale ontzorging voor al uw zakelijke eindgebruikers-devices? Met Device as a Service (DaaS) ontlast u uw IT-afdeling en krijgen uw gebruikers een VIP ervaring. Installatie, implementatie, onderhoud en support. Alles is goed geregeld, u heeft er geen omkijken meer naar!

Betalen naar gebruik, inclusief IT-diensten

Heeft u als organisatie niet direct budget om te investeren in IT-hardware? Als vooraanstaand ICT-bedrijf en koploper in circulaire IT biedt NEG-ITSolutions zakelijke gebruikers voor een vast bedrag per maand, per device, een complete oplossing voor hun Device Lifecycle Management. Levering, plaatsing, verhuizing, onderhoud, afvoer en zelfs dataverwijdering aan het eind van de lifecycle van de devices zijn hierbij inbegrepen.

Ook de gehele, planning, procurement en bijbehorende administratieve handelingen worden met ons slimme klantportaal en Pluto (inventarisatie, planning, uitrol en tevredenheidsmeting) volledig voor u verzorgt! Eenvoudiger kan niet!

Premium Selection Refurbished hardware

De Premium Selection Refurbished hardware is het kwaliteitslabel van NEG-ITSolutions voor de beste kwaliteit refurbished hardware. De Premium Selection Refurbished hardware is 100% technisch in orde en altijd in de beste conditie. Met de aanschaf van Premium Selection Refurbished hardware bent u tot wel 70% goedkoper uit dan wanneer u nieuwe apparatuur aanschaft. U krijgt bovendien op de Premium Selection Refurbished hardware standaard 24 maanden carry-in garantie.

Circulaire inzet, verantwoord gebruik

Door gebruik te maken van Refurbished hardware wordt de levensduur van IT-apparatuur aanzienlijk verlengd. Hierdoor kunt u het effect op het milieu minimaliseren en draagt u bij aan circulaire IT oftewel een duurzame economie.

Tijdelijke inzet

Heeft u tijdens piekperiodes tijdelijk hardware nodig voor een project of vanwege extra capaciteit? Geen probleem. Ook voor een korte termijn kan NEG-ITSolutions tijdelijke werkplekken voor u leveren én inrichten.

Meer weten over wat wij voor de Zakelijke markt kunnen betekenen?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep