Dé IT-leverancier voor de Zakelijke markt

Laptops, Desktops, Thin Clients en Tablets van HP en Microsoft tegen een scherpe prijs. Zowel refurbished als nieuwe hardware met optimale zekerheid

IT-oplossingen, IT-diensten en IT-hardware voor de zakelijke markt

Als een van de grotere IT-leveranciers voor de zakelijke markt en specialist in device lifecycle management bent u bij NEG aan het juiste adres voor alles wat met eindgebruikers devices (hardware zoals pc's, laptops, smartphones en tablets) te maken heeft.

Het leveren van A-merk hardware en het pre- configureren, installeren, verhuizen, onderhouden, afvoeren en verwijderen van data van eindgebruikers hardware is dagelijks werk voor NEG.

Met onze slimme online tool Digital Deploy, zorgen wij ervoor dat alle handelingen (IMAC/D) rondom de levenscyclus van de hardware perfect geregeld en geregistreerd zijn. U heeft er bijna geen omkijken meer naar!

Eerst een goed advies..
Onze adviseurs en consultants nemen de tijd om u goed te informeren over hoe u het meeste voordeel uit uw eindgebruikers-devices haalt met een geringe inspanning van uw kant.

Milieu, veiligheid en kwaliteit
Bij onze IT-dienstverlening kijken we continu hoe wij het milieu zo min mogelijk belasten, uw data niet op straat komt en zorgen wij voor een hoge kwaliteit. Hiervoor zijn wij o.a. ISO 14001, ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, in het bezit van een NIWO vergunning, wordt uw IT-afval verwerkt volgens de WEELABEX norm en besteden wij serieus aandacht aan tal van MVO-aspecten.

Voor de Zakelijke markt heeft NEG een aantal unieke voordelen:

Device as a Service (DaaS)

Zoekt u totale ontzorging voor al uw zakelijke eindgebruikers-devices? Met Device as a Service (DaaS) ontlast u uw IT-afdeling en krijgen uw gebruikers een VIP ervaring. Installatie, implementatie, onderhoud en support. Alles is goed geregeld, u heeft er geen omkijken meer naar!

Betalen naar gebruik, inclusief IT-diensten

Heeft u als organisatie niet direct budget om te investeren in IT-hardware? Als vooraanstaande IT-leverancier en koploper in circulaire IT biedt NEG-ITSolutions zakelijke gebruikers voor een vast bedrag per maand, per device, een complete oplossing voor hun Device Lifecycle Management. Levering, plaatsing, werkplek verhuizing, onderhoud, afvoer en zelfs dataverwijdering aan het eind van de lifecycle van de devices zijn hierbij inbegrepen.

Ook de gehele, planning, procurement en bijbehorende administratieve handelingen worden met ons slimme klantportaal en Digital Deploy (inventarisatie, planning, uitrol en tevredenheidsmeting) volledig voor u verzorgt! Eenvoudiger kan niet!

Circulaire inzet, verantwoord gebruik

Door gebruik te maken van onze Refurbished hardware wordt de levensduur van IT-apparatuur aanzienlijk verlengd. Hierdoor kunt u het effect op het milieu minimaliseren en draagt u bij aan circulaire IT oftewel een duurzame economie.

Tijdelijke inzet

Heeft u tijdens piekperiodes tijdelijk hardware nodig voor een project of vanwege extra capaciteit? Geen probleem. Ook voor een korte termijn kan NEG-ITSolutions tijdelijke werkplekken voor u leveren én inrichten op basis van huur of hardware lease.

Meer weten over wat wij voor de Zakelijke markt kunnen betekenen?
Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep