Werken bij NEG-ITSolutions

Wil jij onze klanten helpen en blij maken?

Vacatures

Wij zoeken teamplayers voor verschillende functies met gevoel voor service en kwaliteit om onze klanten echt vooruit te helpen.

Staat jouw vacature er niet bij of is hij niet meer beschikbaar? Kijk regelmatig op deze vacaturesite, door onze forse groei komen er regelmatig nieuwe vactures beschikbaar.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

IT-professional Academy
IT-professional Academy

Kennis is kracht!

NEG-ITSolutions stimuleert haar medewerkers om hun kennis en vaardigheden te verhogen. Met de IT-professional Academy, een opleidingstraject met een veelzijdig pakket aan opleidingen inclusief officiƫle erkende examens, zorgen wij ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied.


Zo ben je lekker aan het werk en tegelijk bezig met je toekomst!

Waarom werken bij NEG-ITSolutions?

NEG-ITSolutions is een toegankelijke en platte organisatie. Ons team doet er alles aan om altijd de beste dienstverlening te leveren aan onze klanten. Wij bieden jou een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden-pakket en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Willem Woortman
Willem
Project Manager

"In 2014 ben ik in het magazijn begonnen bij NEG-ITSolutions. In de jaren daarna heb ik veel kansen gekregen en ook opleidingen en trainingen mogen volgen zoals b.v. de IT Professional Academy. Nu, vier jaar later, ben ik doorgegroeid naar project manager met veel verantwoordelijkheid en vrijheid".

Instromen bij NEG:
  • Heb je een afgerond MBO-4 diploma? Of zoek je een stagebedrijf voor je BOL of BBL opleiding?

    Wij hebben regelmatig vacatures voor instromers op MBO niveau 3/4 en stageplaatsen voor je BOL of BBL op niveau 3/4 opleiding.

  • Heb je een afgerond HBO diploma en wil je werken in de IT?

    Solliciteer dan op een van onze instroom vacatures voor HBO'ers. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om naast je baan jezelf verder te ontwikkelen.

  • Ben je gestopt met je MBO of HBO opleiding? Of weet je nog niet wat je wilt?

    Kijk dan eens bij onze vacatures voor instromers. Bij ons maak je een nieuwe start, doet ervaring op en via onze IT-professional Academy kan je jezelf ontwikkelen als IT-Professional.

Open sollicitatie
Vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  sollicitatie@neg-itsolutions.nl
NEG Vacatures

Stuur je CV en motivatiebrief altijd mee!
Anders wordt je sollicitatie niet behandeld.

Join our team!
Een selectie van onze klanten