Werken bij NEG-ITSolutions

Wil jij onze klanten helpen en blij maken?

Vacatures

Wij zoeken teamplayers voor verschillende functies met gevoel voor service en kwaliteit om onze klanten echt vooruit te helpen.

Staat jouw vacature er niet bij of is hij niet meer beschikbaar? Kijk regelmatig op deze vacaturesite, door onze forse groei komen er regelmatig nieuwe vactures beschikbaar.

Als onderdeel van haar MVO-beleid werkt NEG ook met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zoals Wajong'ers.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

IT bedrijf NEG-ITSolutions, Nieuwegein
Wij zijn verhuisd!

Onze groei blijft doorzetten.

Onze IT-oplossingen en IT-diensten liggen goed in de markt. NEG blijft groeien en zo was de vorige locatie te krap voor ons geworden.


Wij zitten in een prachtige locatie in Nieuwegein. Deze frisse, moderne en inspirerende werkomgeving biedt jou alle ruimte en comfort om heerlijk te werken, gasten te ontvangen, te ontspannen en je collega’s te ontmoeten.


Wordt dit jouw nieuwe werkomgeving?

Waarom werken bij NEG-ITSolutions?

NEG-ITSolutions is een toegankelijke en platte organisatie. Ons team doet er alles aan om altijd de beste dienstverlening te leveren aan onze klanten. Wij bieden jou een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden-pakket en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Ruben
Project Management Officer

"Een aantal jaar geleden ben ik bij NEG-ITSolutions begonnen met stage en vakantiewerk. Na afronding van mijn studie ben ik full-time gaan werken. Dankzij de IT-professional Academy kreeg ik de kans mezelf verder te ontwikkelen binnen de IT. Na mijn rol als werkplek-specialist ben ik sinds een tijdje werkzaam als Project Manager Officer. Een fijne en erg leerzame job".

Instromen bij NEG:
  • Heb je een afgerond MBO-4 diploma? Of zoek je een stagebedrijf voor je BOL of BBL opleiding?

    Wij hebben regelmatig vacatures voor instromers op MBO niveau 3/4 en stageplaatsen voor je BOL of BBL op niveau 3/4 opleiding.

  • Heb je een afgerond HBO diploma en wil je werken in de IT?

    Solliciteer dan op een van onze instroom vacatures voor HBO'ers. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om naast je baan jezelf verder te ontwikkelen.

  • Ben je gestopt met je MBO of HBO opleiding? Of weet je nog niet wat je wilt?

    Kijk dan eens bij onze vacatures voor instromers. Bij ons maak je een nieuwe start, doet ervaring op en via onze IT-professional Academy kan je jezelf ontwikkelen als IT-Professional.

Open sollicitatie
Vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  [email protected]
NEG Vacatures

Stuur je CV en motivatiebrief altijd mee!
Anders wordt je sollicitatie niet behandeld.

Join our team!