Werken bij
NEG-ITSolutions

Wij zoeken teamplayers voor verschillende functies met gevoel voor service en kwaliteit om onze klanten echt vooruit te helpen.

Wil jij onze klanten helpen en blij maken?

Bij NEG-ITSolutions werken we elke dag aan complexe IT-uitdagingen van onze klanten zodat zij zorgeloos kunnen werken.

Ons team zet net die extra stap om hen van het beste advies en de meest innovatieve oplossingen te voorzien. Je krijgt bij ons alle ruimte om je ambities waar te maken en te groeien als IT-professional.

Onze actuele vacatures:


Vacature: Inside Sales Accountmanager

Vacature: IT Support Medewerker ICT

Vacature: Logistiek Technisch Medewerker ICT

Vacature Technisch medewerker (BBL)

Carrièrepad. Waar begint jouw loopbaan?

Bij NEG-ITSolutions vinden we het heel belangrijk dat je het maximale uit jezelf en uit jouw carrière haalt. Welke pad je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Hieronder zie je het carrièrepad en de vakgebieden die beschikbaar zijn bij NEG-ITSolutions.

Je kan verschillende keuzes maken. Wil je richting IT-specialist of heb je meer interesse voor proces- of projectmanagement? NEG-ITSolutions geeft jou de handvatten om er voor te zorgen dat jij uiteindelijk jouw ambities kunt verwezenlijken.


carrièrepad werken bij NEg-ITSolutions

*De genoemde functies zijn een kleine selectie uit de beschikbare mogelijkheden binnen onze organisatie.

Open sollicitaties

Voor de uitbreiding van ons team staan wij open voor leuke spontane open sollicitaties waaruit jouw kennis, kunde (vakinhoudelijk en vaardigheden) en enthousiasme naar voren komt.

Je bent communicatief vaardig en kan aantonen dat je de verantwoordelijkheid neemt om onder alle omstandigheden de klant en kwaliteit voorop te stellen.

MVO en NEG-ITSolutions

We zijn ons ervan bewust dat het in de wereld niet alleen draait om geld verdienen. Een bijdrage leveren aan een betere wereld is voor ons minstens zo belangrijk.

Hoe? Dat lees je op onze MVO pagina.

What's next?

NEG-ITSolutions is een toegankelijke en platte organisatie. Ons team doet er alles aan om altijd de beste dienstverlening te leveren aan onze klanten. Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een prettige werksfeer en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Interesse? Stuur je motivatie met CV naar: sollicitatie@neg-itsolutions.nl

Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep