Het IT-bedrijf voor de Overheid

Laptops, Desktops, Thin Clients en Tablets van HP,en Microsoft voor de overheid tegen scherpe prijzen.

Met onze IT-diensten voor levering, plaatsing, onderhoud en afvoer wordt u compleet ontzorgt!

Het Nieuwe Werken bespaart kosten voor de Overheid.

Door slimmer te gaan werken willen gemeenten de komende jaren graag bezuinigen. IT speelt bij de bezuinigingsplannen van de (lokale) Overheid een belangrijke rol. De trend daarbij is niet te bezuinigen op IT, maar met behulp ván IT. Hierbij gaat het vooral om digitaal werken: onafhankelijk van plaats, tijd en device. Het Nieuwe Werken levert volgens gemeenten en de Overheid productievere ambtenaren op die projectmatig aan de slag gaan.

Met Device as a Service van NEG combineert u een lagere exploitatie-kosten met maximale betrouwbaarheid en continuïteit voor uw eindgebruikers.

Voor de Overheid heeft NEG een aantal unieke voordelen:

  • Totaal ontzorging met Device as a Service (DaaS)
  • Device Lifecycle Management voor totale controle over devices
  • Levering van A-merk hardware tegen scherpe prijzen
  • Logistieke IT-diensten zoals pre-configuratie, installatie en uitrol
  • ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Device as a Service (DaaS)

Zoekt u totale ontzorging voor al uw eindgebruikers-devices? Met Device as a Service (DaaS) ontlast u uw IT-afdeling en krijgen uw gebruikers een VIP ervaring. Installatie, implementatie, onderhoud en support. Alles is goed geregeld, u heeft er geen omkijken meer naar!

Betalen naar gebruik, inclusief IT-diensten

Heeft u als Overheidsinstelling niet direct budget om te investeren in IT-hardware? Als vooraanstaand ICT-bedrijf en koploper in circulaire IT biedt NEG-ITSolutions u voor een vast bedrag per maand, per device, een complete oplossing voor uw Device Lifecycle Management. Levering, plaatsing, verhuizing, onderhoud, afvoer en zelfs dataverwijdering aan het eind van de lifecycle van de devices zijn hierbij inbegrepen.

Ook de gehele, planning, procurement en bijbehorende administratieve handelingen worden met ons slimme klantportaal en Digital Deploy (inventarisatie, planning, uitrol en tevredenheidsmeting) volledig voor u verzorgt! Eenvoudiger kan niet!

Premium Selection Refurbished hardware

De Premium Selection Refurbished hardware is het kwaliteitslabel van NEG-ITSolutions voor de beste kwaliteit refurbished hardware. De Premium Selection Refurbished hardware is 100% technisch in orde en altijd in de beste conditie. Met de aanschaf van Premium Selection Refurbished hardware bent u tot wel 70% goedkoper uit dan wanneer u nieuwe apparatuur aanschaft. U krijgt bovendien op de Premium Selection Refurbished hardware standaard 24 maanden carry-in garantie.

Circulaire inzet, verantwoord gebruik

Door gebruik te maken van Refurbished hardware wordt de levensduur van IT-apparatuur aanzienlijk verlengd. Hierdoor kunt u het effect op het milieu minimaliseren en draagt u bij aan circulaire IT oftewel een duurzame economie. Dat moet iedere overheidsinstelling zeker aanspreken.

Tijdelijke inzet

Heeft u tijdens piekperiodes tijdelijk hardware nodig? Geen probleem. Ook voor een korte termijn kan NEG-ITSolutions tijdelijke werkplekken voor de Overheid leveren en inrichten.

Meer weten over wat wij voor de Overheid kunnen betekenen?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep