Laptop lease

Lease laptops inclusief alle services voor een vast bedrag per maand en zonder investering vooraf.

Laptop lease

Bent u op zoek naar een voordelige manier om uw laptops te gebruiken? Kies dan voor het zakelijk leasen van laptops bij NEG. Laptop lease is vanuit financieel oogpunt gezien een zeer aantrekkelijke optie.

Bij NEG gaan we zelfs nog een stapje verder en kunt u ook kiezen voor full-service Laptop Lease genaamd DaaS360. (Device as a Service) Alle diensten voor de totale levenscyclus van uw laptops zijn bij DaaS360 zodanig geïntegreerd dat u er geen omkijken meer naar heeft. Zo heeft u echt de handen vrij om u te focussen op uw core-business.

Full-service laptop leasen oftewel Device as a Service (DaaS)

Uw gebruikers kunnen zorgeloos en veilig overal hun digitale taken uitvoeren, onafhankelijk van hun device. Hun organisaties hoeven zich geen zorgen maken over de totale levenscyclus van hun devices. Procurement, levering, implementatie registratie, administratie, onderhoud, beheer, her-inzet en verantwoorde afvoer.

Met onze Device as a Service (DaaS360) oplossing is werkelijk alles goed geregeld! Het is de meest complete Device as a Service die er is. Alles voor een vast bedrag per maand per device, inclusief alle services. Zeker voor grotere organisaties is Device as a Service erg interessant. Procurement, planning, configuratie, levering, uitrol, joiners & leavers, afvoer oude apparatuur, project management, data wiping en nog heel veel meer wordt voor u verzorgt.

Lease laptop

Lease refurbished laptops

Alleen bij NEG kunt u zowel Refurbished laptops als nieuwe laptops leasen! Lease HP of Apple Refurbished laptops met extra zekerheid en garantie. Een duurzame keuze en bovendien financieel interresant!

Voordelen laptop lease bij NEG-ITSolutions:

Voorspelbare en heldere kosten

Laptop lease bij NEG zorgt ervoor dat u iedere maand precies weet waar u aan toe bent. U kiest de leaseperiode die overeenkomt met de levenscyclus die het best bij uw organisatie past. Zo kunt u ook uw IT-kosten voortaan eenvoudig budgetteren. U weet immers precies welke kosten u iedere maand kunt verwachten.

Inclusief alle services

Als u laptops leased bij NEG op basis van Device as Service (DaaS360) zijn alle services inbegrepen in de maandprijs. Aankoop, voorraadbeheer, levering, registratie, administratie, onderhoud, beheer, her-inzet en een veilige en verantwoorde afvoer. Met Device as a Service is alles goed geregeld!

Géén reparatiekosten, géén verrassingen

Omdat bij ons Device as a Service Lease concept het onderhoud van uw Iaptops is ondergebracht op basis van break-fix support heeft u geen verrassingen. Uw gebruikers kunnen ongehinderd hun werkzaamheden blijven uitvoeren omdat hun laptop altijd in topconditie is.

Laptops leasen is maatwerk

We zouden u het liefst direct een tarief noemen voor het leasen van laptops. Om u het beste lease voorstel te doen starten we met een adviesgesprek. Wat is de beste oplossing voor uw situatie, heeft u nog apparatuur in te ruilen? Door een goed advies kunt u al direct kosten besparen en teleurstellingen in de toekomst voorkomen.
Neem daarom contact met ons op voor een laptop lease voorstel op maat.

De specialist in laptop leasen

NEG is gespecialiseerd in het leveren, inzetten, onderhouden en afvoeren van eindgebruikers hardware zoals laptops, pc's, tablets, smartphones en tablets. Met de door ons zelf ontwikkelde slimme software zorgt NEG voor een goed geolied process waardoor u er bijna geen omkijken naar heeft.

Let op: onze mogelijkheden voor laptops leasen zijn met name interessant voor middelgrote en grote organisaties.

Wat is laptop lease?

Laptop lease is een financieringsmodel dat organisaties de mogelijkheid biedt om laptops te huren voor een bepaalde periode in plaats van deze zelf aan te schaffen. Bij laptop lease betaalt u een vast bedrag per maand gedurende de overeengekomen leaseperiode. Aan het einde van de leaseperiode kan de laptop worden teruggegeven, verlengd of gekocht tegen de dan geldende restwaarde.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van leasen:

  • Géén grote investering vooraf

  • Laptops staan niet op de balans

  • Één financieringsbron voor alle laptops, accessoires en andere IT-devices

  • Ook lease van refurbished laptops mogelijk

  • Tal van optionele IT-services mogelijk

Meer weten over zakelijke laptop lease?
Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep