Dé IT-Leverancier voor Onderwijs en Educatie

Laptops, Desktops, Thin Clients en Tablets van Apple, HP, Dell en Lenovo tegen een scherpe prijs. Zowel nieuwe als refurbished hardware met optimale zekerheid

Ruime ervaring in het onderwijs

Al sinds 1994 jaar levert NEG-ITSolutions zowel refurbished als nieuwe IT-apparatuur aan het onderwijs. Een goed advies, verantwoorde prijs en snelle levering maakt dat vele onderwijsinstellingen in zowel het basisonderwijs, middelbaar als hoger onderwijs de keuze maken voor NEG-ITSolutions als hun IT-Partner voor hun hardware zoals Laptops, Desktops, Thin Clients en Tablets van Apple, HP, Dell en Lenovo.

Gecertificeerde hardware voor het onderwijs

Onze Premium Selection hardware voldoet aan de eisen van software-leveranciers voor onderwijs en educatie zoals Skool, Heutink, Rolf Groep, Cloudwise, etc.

Voor het onderwijs heeft NEG een aantal unieke voordelen:

  • Totaal ontzorging met Device as a Service (DaaS)

  • Betalen naar gebruik op basis van een maandmodel

  • Premium Selection Refurbished Hardware tegen zeer interessante prijzen

  • Grote voorraad van identieke modellen, standaardisatie mogelijk

  • Tijdelijke inzet van hardware (verhuur) voor b.v. examens


NEG Premium Selection hardware

De NEG Premium Selection hardware bestaat uit de beste deals op het gebied van zowel nieuwe als refurbished laptops, desktops, thin clients en tablets. Scherp geprijsd en snel leverbaar en daardoor pefect geschikt voor het onderwijs.In onze webshop vindt u alle Premium Selection hardware bij elkaar.

Premium Selection Refurbished hardware

De Premium Selection Refurbished hardware is het kwaliteitslabel van NEG-ITSolutions voor de beste kwaliteit refurbished hardware. De Premium Selection Refurbished hardware is 100% technisch in orde en altijd in de beste conditie. Met de aanschaf van Premium Selection Refurbished hardware bent u tot wel 70% goedkoper uit dan wanneer u nieuwe apparatuur aanschaft. U krijgt bovendien op de Premium Selection Refurbished hardware standaard 24 maanden carry-in garantie.


Nog meer zekerheid voor uw Refurbished hardware

Bij afname van 25 of meer Premium Selection Refurbished devices krijgt u onze Doorwerkgarantie. Zonder extra kosten! Maar liefst 48 maanden next businessday on-site garantie.

Circulaire inzet, verantwoord gebruik

Door gebruik te maken van Refurbished hardware wordt de levensduur van IT-apparatuur aanzienlijk verlengd. Hierdoor kunt u het effect op het milieu minimaliseren.

Tijdelijke inzet

Heeft u tijdens piekperiodes (examen en-tentamen periodes) tijdelijk hardware nodig? Geen probleem. Ook voor een korte termijn kan NEG-ITSolutions tijdelijke werkplekken voor u leveren en inrichten.

Betalen naar gebruik

Heeft u als onderwijsinstelling niet direct budget om te investeren in IT-hardware? Als enige partij in Nederland biedt NEG-ITSolutions de mogelijkheid om per maand, per device te betalen voor de Premium Selection Refurbished hardware. Met de keuze voor ons ‘maandmodel’ betaalt u dus naar gebruik.
*Alleen mogelijk vanaf 25 werkplek devices en na een positieve financiële toetsing
.

Device as a Service (DaaS)

Zoekt u totale ontzorging voor uw digitale werkplekken? Met Device as a Service (DaaS) ontlast u uw IT-afdeling en hebben uw gebruikers een optimale ervaring. Installatie, implementatie, onderhoud en support. Alles is goed geregeld, u heeft er geen omkijken meer naar!
Meer weten over wat wij voor het onderwijs kunnen betekenen?
Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep