NEG Doorwerk-garantie*

De betrouwbaarheid van Refurbished IT-apparatuur is voor u en uw gebruikers heel erg belangrijk. U moet er toch niet aan denken dat uw gebruikers dagen zonder een laptop of PC zitten?

Maximale zekerheid

Met de NEG Doorwerk-garantie* heeft u maximale zekerheid! Dit pakket is een uitbereiding op onze Standaard carry-in garantie. Wanneer er onverhoopt sprake is van een defect wordt dit uiterlijk de volgende (kantoor) werkdag op locatie voor u opgelost.

  • 48 maanden next businessday on-site garantie

  • Defect apparaat wordt uiterlijk next businessday gerepareerd of omgeruild

  • Door reparatie of vervangende apparatuur heeft u binnen 24 uur (kantooruren) weer een werkend device.

Maximale zekerheid

Eenvoudig aanmelden van uw storing

Een storing meldt u eenvoudig aan via onze website. Wij zorgen dat wij de volgende werkdag bij u op locatie zijn. Kunnen wij de storing niet direct verhelpen? Dan ruilen wij het systeem om zodat uw gebruiker snel weer verder kan.

*De NEG-Doorwerk-garantie wordt u kosteloos aangeboden bij een minimale afname van 25 werkplek devices (PC/laptop/thin client/tablet). Als u Premium Selection Refurbished hardware op basis van een vast maandtarief afneemt (maandmodel of DaaS ) dan bieden wij de mogelijkheid om ook uw huidige werkplek devices (Apple/HP/ Dell/Lenovo) onder de NEG doorwerk-garantie op te nemen. Ook hier geldt een minimale afname van 25 Premium Selection Refurbished devices. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer weten over onze 48 maanden onsite Doorwerk-garantie?
Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep