24 maanden Standaard

Carry-in garantie*

Als er binnen 24 maanden na de levering van uw Premium Selection hardware zich een probleem voordoet, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij repareren het of ruilen het dan om voor een vergelijkbaar product.

Dekking van standaard garantie op Premium Selection Refurbished hardware

U heeft 24 maanden standaard garantie op de NEG Premium Selection Refurbished hardware met uitzondering van de glasplaat. Op accu's geven wij een beperkte garantie van 12 maanden.

Software:

Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij kosteloos een herinstallatie uit van het besturingssysteem.

Niet inbegrepen:

Verzendkosten voor reparaties, door u gemaakte verpakkingskosten, software installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Standaard garantie refurbished hardware

Op onderdelen en accessoires waar de gebruikswijze invloed heeft op het slijtageproces geven wij een beperkte garantie van 12 maanden. Hieronder vallen de accu, het toetsenbord, de muis en de oplader.

Bij afname van 25 stuks of meer ontvangt u kosteloos onze On-Site Doorwerkgarantie.

* Het betreft hier de standaard garantie op de NEG Premium Selection Refurbished hardware. Op nieuwe apparatuur is de standaard fabrieksgarantie van toepassing.

Tip!

Maak indien mogelijk een back-up van uw data voordat u de defecte hardware naar ons retourneerd. Er bestaat altijd een kleine kans dat er tijdens de verzending iets stuk gaat of kwijtraakt.

Meer weten over de standaard garantie op Premium Selection Refurbished hardware?
Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep