NEG wint HP Gold Services Partner of the Year Award!

Terug naar het overzicht

NEG-ITSolutions wint HP Gold Services Partner of the Year Award

Utrecht, 14 november 2018.

"Yes, yes, yes! Wat fantastisch om te zien dat wij in korte tijd zoveel resultaat en erkenning zien van de door ons ingezette verbeteringsslag en focus" zegt Leendert van Houwelingen, Commercieel Directeur van NEG-ITSolutions als hij de HP Award in ontvangst neemt. "NEG focust zich op IT-oplossingen en IT-diensten rondom eindgebruikers-devices die echt waarde toevoegen voor haar klanten".

"De HP producten en services sluiten hier perfect bij aan. Daarnaast merken wij dat door onze focus de samenwerking met HP intensiever is geworden en... zijn vruchten afwerpt in tal van projecten die wij samen met hen doen".

HP Service Partner

De HP Gold Services Partner of the Year award wordt jaarlijks uitgereikt aan de HP partner die de beste competenties in huis heeft om HP’s services bij haar klanten te implementeren.

NEG-ITSolutions beschikt over die juiste technische, commerciële en strategische kennis om de verschillende HP diensten succesvol bij haar klanten te implementeren. Om de kennis en skills van haar medewerkers te verbeteren is NEG gestart met haar eigen IT-professional Academy

Recent was NEG-ITSolutions al een van de snelst groeiende HP Partners van Nederland.

Device as a Service

Een van de focus gebieden van NEG is Device as a Service, ook wel DaaS genoemd. Deze 'as a Service' oplossing bestaat uit o.a. logistieke, technische en ondersteunende diensten gecombineerd met de levering van eindgebruikers-devices zoals Laptops, Desktops, Tablets en Smartphones. Alles voor een vast bedrag per maand per device.

Organisaties krijgen hiermee volledige ontzorging tijdens de gehele lifecycle van al hun devices. De HP services en producten maken onderdeel uit van deze oplossing.

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep