NEG medewerkers nemen deel aan IT-professional Academy

Terug naar het overzicht

Kennis is kracht!

NEG-ITSolutions stimuleert haar medewerkers om hun kennis en vaardigheden te verhogen. De eerste groep medewerkers van NEG-ITSolutions is nu gestart met de IT-professional Academy van IT Group, een opleidingstraject met een veelzijdig pakket aan opleidingen inclusief de bijbehorende officiële erkende examens.
Het foundation (basis) programma bestaat uit verschillende trimesters waaronder een: technisch trimester (IT-infrastructuur, Cloud Computing, Microsoft MCSA certificering) en een methodisch trimester (ITIL V3, methodieken zoals Agile, DevOps, PRINCE2, ASL en BiSL). Een trimester vaardigheden (klantgericht communiceren, presenteren, gesprekstechnieken) en een bedrijfsinformatie trimester maken het geheel af.


Klik hier voor informatie over het IT-Professional Academy programma van IT Group.

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep