NEG-ITSolutions meldt zich bij top IT dienstverleners van Nederland

Terug naar het overzicht

IT Experience 2020

Met de jaarlijkse studie IT Experience doet Giarte sinds 2002 onderzoek onder uitbesteders van IT naar hun mening over de relatie met hun IT-serviceprovider.

Door deze inzichten te delen, bevordert Giarte het functioneren van de IT-outsourcingmarkt. NEG-ITSolutions is dit jaar in Giartes jaarboek Digitale Weerbaarheid opgenomen als "Challenger".

Afgelopen jaren heeft NEG grote stappen gemaakt als IT-dienstverlener. NEG bewijst keer op keer dat de markt grote behoefte heeft aan een specialist op het gebied van Device Lifecycle Management. Oftewel: het leveren, pre-configureren, plannen, uitrollen en weer afvoeren van eindgebruikers-devices.

"Vooral grotere organisaties hebben juist nu een grote behoefte om de zorg voor eindgebruikers-devices zoals pc's, laptops, tablets en smartphones uit te besteden aan een specialist", zegt Jan-Dirk Krispijn, partner bij NEG. "Met onze specialisten zorgen wij dat eindgebruikers op het juiste moment, op de juiste plek, van het juiste gebruiksklare device worden voorzien. Dat is in de praktijk een enorme tijdrovende klus die je er als IT-afdeling vaak even bij moet doen".

Outsourcing Device as a Service

DaaS360 (Device as a Service) van NEG is een unieke vorm van Outsourcing voor alle eindgebruikers gerelateerde hardware. Je betaalt voor het gebruik, niet voor het bezit van de apparatuur, terwijl alle logistieke, organisatorische, technische en administratieve sores voor je geregeld zijn. Zelfs de verantwoorde afvoer en dataverwijdering van de oude devices.

Wilt u het jaarboek Digitale Weerbaarheid van Giarte ontvangen?

Vraag het IT Experience jaarboek nu aan en wij sturen u per post een exemplaar toe.

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep