Webinar: Van bestelling tot ondersteuning: Lifecycle Services voor de Hybride Werkplek

Terug naar het overzicht

Lifecycle Services voor de Hybride Werkplek Webinar

De hybride werkplek vraagt veel van uw IT organisatie, vooral nu veel werknemers en dus de hardware op afstand dient te worden ingericht, beheerd en ondersteund. Ontdek hoe HP kan helpen uw IT-organisatie te ontzorgen in een ‘zero-touch’ ervaring. Logistieke onderdelen zoals thuislevering, voorraad van hardware, gebruik van data, voorbereiden van hardware en swapdienstverlening aan huis worden middels concrete klantcases en diverse demo’s uiteengezet.
Waar moet u op letten bij deze belangrijke taak? U krijgt van ons handige tips, do’s en don’ts om het IT-beheer te optimaliseren. Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Schrijf dan in voor dit webinar!
ICT Lifecycle: HP Service Delivery Partner voor het uitvoeren van HP dienstverlening in Nederland is tevens gastspreker tijdens dit webinar. Zij bieden kostenbesparende en slimme IT-oplossingen en IT-diensten zoals leveren, plaatsen, pre-configureren, verhuizen en onderhouden van devices. Zodat u als IT-beheerder ontzorgd wordt.
Bekijk wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie en schrijf nu in voor het webinar op dinsdag 26 oktober van 11.00 tot 12.00 uur.
Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep