VolkerWessels Telecom doneert restwaarde IT-apparatuur aan Roparun

Terug naar het overzicht

VolkerWessels Telecom doneert restwaarde IT-apparatuur aan Roparun

VolkerWessels Telecom heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan de Roparun, een meerdaagse estafetteloop om geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker en hun naasten. De oude hardware van de specialist in hoogwaardige infrastructuur heeft via stichting ITdonations € 18.000 opgebracht als donatie voor de deelname aan de Roparun.

Vanuit de verschillende vestigingen tuigde VolkerWessels Telecom een 22-koppig team aan deelnemers op. Het team bestond uit lopers, fietsers, navigators, koks, chauffeurs, een masseur en een team captain.


Emotionele verhalen

"Ik ken iemand die heeft meegedaan aan de Roparun en heb gezien welke emoties loskomen bij de finish," vertelt Camperchauffeur Marieke Molenschot. "Het is fijn dat je jezelf ook nuttig kunt maken als je niet zo goed bent in hardlopen."Navigator Carel Aalbers: "Ik heb de worsteling gezien van een collega met deze vreselijke ziekte. Dit heeft mij gemotiveerd om mee te doen. De verhalen raken mij diep en ik vind het fantastisch om te zien hoe Roparun een bijdrage levert aan palliatieve zorg."


Gezamenlijk doel

Team captain Welmoed van Dijken: "We werken allemaal bij een groot bedrijf, waar je lang niet al je collega’s kent. Ik vind het heel tof om te zien dat we met een diverse club toewerken naar dit gezamenlijke doel. Ik heb gezien hoeveel palliatieve zorg kan betekenen en het maakt mij trots dat we ons hier als bedrijf voor inzetten. Onze oude hardware heeft bovendien nog eens gezorgd voor een prachtige donatie van 18.000 euro. Daar zijn we heel blij mee!" Via IT-dienstverlener NEG-ITSolutions kwam VolkerWessels Telecom op het spoor van Stichting ITdonations.


Wil jij ook jouw oude zakelijke hardware doneren aan een goed naar keuze Kijk dan op https://www.itdonations.nl/

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep