Staatssecretaris Knops overhandigt tablets aan ouderen

Terug naar het overzicht

Ouderen krijgen gedoneerde tablets

Vrijdag 1 mei, heeft staatssecretaris Raymond Knops in Rotterdam 70 tablets overhandigt aan ouderen zodat ook zij kunnen beeldbellen of deelnemen aan digitale dagactiviteiten.

Samen met Alliantie Digitaal Samenleven deed NEG-ITSolutions een oproep om laptops en tablets die over zijn in te zamelen zodat zo veel mogelijk Nederlanders digitaal mee kunnen doen.

In deze tijd van Coronamaatregelen zijn we meer dan ooit aangewezen op digitaal contact. Ouderen die nu geen of beperkt bezoek mogen ontvangen lopen nu het risico om in een sociaal-isolement te komen. Door b.v. te kunnen beeldbellen via een tablet krijgen zij een extra dimensie in het contact met hun dierbaren.

Mevrouw Meijer in Rotterdam ontving een tablet van Raymond Knops en nam de tablet meteen in gebruik.

Ruben Jansen, projectmanager bij NEG-ITSolutions die dit project intern coördineerde, "Veel bedrijven hebben afgelopen weken hun devices gedoneerd. Wij vonden het fijn om ook ons steentje hieraan te kunnen bijdragen".

Wilt u ook kwetsbare groepen helpen?
Doneer dan uw zakelijke devices via: Stichting ITdonations.

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep