Value Added Reseller of the Year Award 2018

Terug naar het overzicht

Wil jij op ons stemmen?

ChannelWeb heeft NEG-ITSolutions genomineerd voor de Value Added Reseller of the Year Award 2018.

Afgelopen jaar heeft NEG-ITSolutions een forse sprong vooruit gemaakt in het verbeteren en uitbreiden van haar IT-diensten en dat is niet onopgemerkt gebleven.

Met Device as a Service (DaaS) biedt NEG-ITSolutions haar relaties echte en totale ontzorging en.... tevreden eindgebruikers!

Is dat jouw stem waard?
Stem dan hier op NEG-ITSolutions

DaaS360 de meest complete ontzorging!

Met DaaS360, het meest complete Device as a Service concept neemt NEG-ITSolutions organisaties alle zorg uit handen, zodat hun eindgebruikers zorgeloos, altijd, overal en veilig kunnen werken.

Van aankoop, planning, uitrol, registratie tot afvoer en alles er omheen. Beter, sneller, efficiënter en .... zonder zorgen.

De producten van HP sluiten, door hun betrouwbaarheid en innovatie, perfect aan bij Device as a Service. Dit heeft er toe geleid dat NEG tot de top van de snelst groeiende HP resellers behoort. Een hele mooie prestatie!

Stem hier op NEG-ITSolutions
Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep