Refurbished Apple-apparatuur wordt steeds meer waard

Terug naar het overzicht

Unieke hoge inruilwaarde voor Apple computers

NEG-ITSolutions onafhankelijke leverancier van IT-oplossingen, IT-diensten en IT-hardware, introduceert het zakelijk Apple 50/50 plan. Een unieke en hoge inruilwaarde voor zakelijke Apple-apparatuur. Door deze gegarandeerde inruilwaarde wordt de investering in zakelijke Apple computers voor iedere organisatie interessant.

Leendert van Houwelingen, commercieel directeur bij NEG-ITSolutions zegt "Wij geloven in de waardevastheid van Apple-apparatuur. Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in de markt van refurbished Apple-apparatuur biedt NEG-ITSolutions een unieke hoge inruilwaarde voor Apple computers die je nergens in de markt tegen komt".

50/50 Plan voor zakelijke Apple computers

Na 24 maanden krijgt men bij inruil van de bij NEG gekochte Apple computer een gegarandeerd inruilbedrag van maar liefst 50% van het aanschaf bedrag retour bij aankoop van een nieuwe zakelijke Apple computer. Zo heeft men 2 jaar lang een nieuwe Apple voor maar 50% van de aanschafprijs.

Snel beschikken over de nieuwste Apple computers

Met het zakelijk Apple plan kan bij NEG-ITSolutions gekochte Apple-apparatuur flexibel en op ieder moment tussen de 24 en 48 maanden ingeruild worden voor nieuwe Apple-apparatuur. Hierdoor beschikken gebruikers altijd snel over de laatste modellen en technologie die optimaal is afgestemd op hun werkzaamheden.

Circulaire inzet

De ingeruilde Apple-apparatuur wordt, na een grondige inspectie op 20 punten, weer ingezet als Refurbished apparatuur. Deze Refurbished Apple-apparatuur krijgt een nieuwe bestemming zodat optimaal gebruik wordt gemaakt van de levensduur van het product. Door deze circulaire en duurzame inzet van computers wordt het milieu minder belast.

Over NEG-ITSolutions

NEG-IT Solutions (sinds 1993), onderdeel van de NEG Group,richt zich op de complete levenscyclus van IT-apparatuur voor het onderwijs, zorg, overheid en de zakelijke markt. Vanuit haar Service Center in Nieuwegein levert en ondersteunt NEG-ITSolutions nieuwe en refurbished hard- en software van de A-merken: Apple, HP, Dell, Lenovo en Microsoft. De focus ligt hierbij op kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten zoals het leveren, plaatsen, afvoeren en verwerken van IT-apparatuur. NEG levert ook een Device as a Service (DaaS) concept. Een werkplek inclusief alle service voor een vast bedrag per maand.

De NEG Group is kennismarktleider op het gebied van circulaire IT. De NEG groep bestaat uit meerdere labels, waaronder value added reseller en logistiek service provider NEG-ITSolutions, Stichting ITdonations, logistiek dienstverlener ICTlifecycle, consumentenwebshops iUsed en tweedehandsnotebook.nl en IT-consultancy en service management organisatie IT Group.

Meer informatie

Leendert van Houwelingen

Perscontact NEG-ITSolutions

John van Engelenburg

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep