Nieuwe CEO en CCO bij Circular IT Group

Terug naar het overzicht

Zoetermeer, 1 maart 2023 – Circular IT Group benoemt nieuwe CEO en wordt versterkt met CCO. Maarten de Roos (1975) zal per 1 maart als CEO van Circular IT Groep aan de slag gaan. De groep stelt tevens Wilco van Bezooijen (1970) aan als CCO van de groep.

Maarten de Roos – een strategische leider met ervaring in versnelde, internationale groei

Per 1 maart zal Maarten de Roos de rol van CEO van Circular IT Group vervullen. Maarten begon zijn carrière in consulting bij DiamondCluster (nu Oliver Wyman) en PWC, waarna hij de overstap maakte richting meer hands-on posities in corporate development en strategie bij verscheidene snelgroeiende, technologiebedrijven. De afgelopen 6,5 jaar was hij CEO bij technologie-gedreven dienstverlener Bouwatch, wat onder zijn leiding uitgroeide van een Nederlands bedrijf met 27 werknemers tot een internationale organisatie met meer dan 400 werknemers. Het bedrijf werd in 2021 erkend als een van de 250 top groeiende bedrijven in Nederland. Zijn expertise op het gebied van internationale uitbreiding en versnelde groei sluit naadloos aan bij Circular IT Group’s ambitie om Europees marktleider te worden op het gebied van Circulaire IT. Maarten zal het stokje overnemen van interim CEO Jean-Pierre Verhoeven.

Maarten de Roos: “Mijn ambitie ligt in het professionaliseren van jonge ondernemingen om zo het groeipotentieel te maximaliseren. Circular IT Group bestaat uit ondernemingen die leider zijn in hun domein. De kans ligt in het optimaliseren van de samenwerking en middels een gezamenlijke strategie Europees marktleider te worden en IT-hardware volledig circulair te maken. Ik zie hier grote mogelijkheden en heb ontzettend veel zin om richting te geven aan het realiseren van dit doel.”

Wilco van Bezooijen – een ervaren leider met commerciële intuïtie

Per 1 maart zal Wilco van Bezooijen de rol van CCO van Circular IT Group gaan vervullen. Wilco brengt meer dan 30 jaar ervaring in IT-services en hardware sales met functies bij Xerox, Ricoh, Veenman en Kyocera. Na enkelen jaren actief te zijn geweest in meerdere Sales Account Executive rollen, bekleedde hij verschillende managementposities, waaronder de Managing Director functie bij Veenman. In 2013 keerde hij terug naar zijn eerste werkgever Xerox, waar hij Managing Director van Nederland werd. Wilco’s expertise in de IT-sector in combinatie met commercieel talent en leiderschap zal essentieel zijn voor het door ontwikkelen van de propositie en het opbouwen van een veelzijdige salesorganisatie.

Wilco van Bezooijen: “Middels verscheidene sales en managementfuncties heb ik mogen ervaren wat de key drivers zijn voor een succesvolle commerciële strategie en executie. De uitgesproken ambitie en hoge mate van enthousiasme bij Circular IT Group bieden een sterke fundering voor het realiseren van de groeiambitie. Ik ben ervan overtuigd dat Circular IT Group een winnende propositie biedt en ik kijk ernaar uit om het commerciële team uit te breiden en aan te sturen en samen Europa te veroveren.

Jean-Pierre Verhoeven: “In de afgelopen maanden heeft Circular IT Group enorme groei doorgemaakt. Het was een lange zoektocht naar geschikte kandidaten om Circular IT Group te leiden en deze groei voort te zetten. Vol vertrouwen draag ik mijn werkzaamheden over aan Maarten en Wilco en ik wens hun ontzettend veel succes en plezier bij deze mooie groep.”

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep