NEG-ITSolutions ontvangt hoogste duurzaamheids erkenning van EcoVadis

Terug naar het overzicht

NEG-ITSolutions ontvangt hoogste duurzaamheids erkenning van EcoVadis

Nieuwegein, 23 januari 2024 – NEG-ITSolutions, specialist in device lifecycle management en circulaire IT-oplossingen, heeft vandaag een platinum medaille ontvangen van EcoVadis. Dit is de hoogste onderscheiding die EcoVadis toekent aan bedrijven die op een duurzame en verantwoorde manier opereren.

De platinum medaille is een belangrijke erkenning voor de duurzame en circulaire voortrekkersrol die NEG-ITSolutions speelt. Het bedrijf is al sinds 1993 actief in het leveren, hergebruiken en recyclen van IT-apparatuur. In 2022 werd NEG-ITSolutions onderdeel van Circular IT group, een groep van bedrijven die zich samen inzetten voor een circulaire IT-economie.

Albert Dieke, projectleider EcoVadis bij NEG-ITSolutions, is immens trots op de platinum medaille van EcoVadis: “Dit is een geweldige erkenning voor de inzet van onze medewerkers en partners. We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en circulariteit essentieel zijn voor een toekomstbestendige IT-sector. We zetten ons dan ook onverminderd in om onze klanten te helpen om hun IT-omgeving duurzamer te maken.”

Top 1% van bedrijven

EcoVadis is een onafhankelijke organisatie die bedrijven beoordeelt op hun duurzaamheidsprestaties. De beoordeling wordt gebaseerd op een uitgebreid onderzoek naar milieu, sociale en ethische aspecten van het bedrijf. Met het behaalde resultaat behoort NEG tot de top 1% van alle bedrijven in haar branche die in de afgelopen 12 maanden door EcoVadis beoordeeld zijn.

Meer weten?

Ontdek hoe duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan bij NEG-ITSolutions. Sluit u aan bij de circulaire IT-revolutie en zet samen met ons de stap naar een groenere toekomst. Neem vandaag nog contact op om uw IT-omgeving te transformeren!

Circulaire IT? Doe mee en bespaar CO2 en e-waste!

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep