NEG genomineerd: Value Added Reseller of the Year

Terug naar het overzicht

Value Added Reseller of the Year

Channelweb, het platform voor het Nederlandse IT reseller- en distributiekanaal reikt jaarlijks de Channel Awards uit. In de categorie Value Added Reseller of the Year is NEG-ITSolutions genomineerd voor de Award.

De Awards worden toegekend door een vakjury van de Channel Awards 2018 die bestaat uit een juryteam met daarin vertegenwoordigers van fabrikanten, distributeurs, resellers en eindgebruikers.

Vanaf donderdag 5 juli kan de markt stemmen voor de Channel Awards 2018. De publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. De vakjury bepaalt voor de andere helft de winnaar.
NEG-ITSolutions is natuurlijk erg trots op de nominatie voor de Channelweb Award "Value Added Reseller of the Year".


Binnenkort leest u hoe u op NEG-ITSolutions als Value Added Reseller of the Year kunt stemmen.

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep