Stichting ITdonations: meer dan 2 miljoen aan donaties!

Terug naar het overzicht

Dubbel feest bij Stichting ITdonations. Niet alleen bestaan zij 10 jaar, ook hebben zij inmiddels meer dan 2 miljoen aan donaties binnen gehaald.

NEG-ITSolutions heeft in 2007 de onafhankelijke stichting ITdonations opgericht. Gerard Aldus, CEO van NEG-ITSolutions, wilde graag een bijdrage leveren aan de maatschappij. In zijn functie zag hij dat veel organisaties problemen hebben met het afvoeren van hun afgeschreven IT-apparatuur.

Omdat deze apparatuur vaak nog een mooie restwaarde vertegenwoordigt zag hij hierin een mooie kans om goede doelen hiermee te ondersteunen.

ITdonations voert afgeschreven IT-apparatuur en smartphones uit de zakelijke markt duurzaam en verantwoord af. Daarbij gaat de opbrengst naar goede doelen.

Stichting ITdonations werkt samen met partners die allen belangeloos meedoen. De opbrengst van afgeschreven IT-apparatuur en smartphones komt zodoende voor 100% ten gunste van het door u gekozen goede doel.

"In ITdonations heeft KiKa (stichting Kinderen Kankervrij) al jarenlang een zeer trouwe supporter. Hun grote sociale betrokkenheid laat zich vertalen in substantiële bijdragen aan onderzoek naar kinderkanker. De bevlogen inzet van ITdonations is voor ons dan ook van groot belang in de strijd tegen kinderkanker. Ontzettend bedankt voor jullie geweldige steun en de zeer warme band".

Rien Schimmel , KiKa

Doneer ook uw oude hardware aan een goed doel

Wilt u ook uw oude afgeschreven hardware doneren aan een door u gekozen goed doel? Neem dan contact op met Claudia Vink van Stichting ITdonations.


Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep