Altijd en éénvoudig self-service toegang met de IT-Kiosk en IT-Locker

Terug naar het overzicht

Nieuwegein, 13 januari 2019. NEG-ITSolutions, specialist in Device Lifecycle Management, introduceert een 2-tal nieuwe en innovatieve self-service IT-diensten die het gemak en de continuïteit voor eindgebruikers verhogen en de IT-servicedesk minder belasten.
Een veelvoorkomende uitdaging bij organisaties is: hoe zorg ik ervoor dat mijn gebruikers snel en eenvoudig toegang hebben tot supplies en accessoires? En hoe zorg ik ervoor dat zij niet te lang moeten wachten op hun nieuwe, tijdelijke of gerepareerde IT-devices (laptop, smartphone, tablet)?

De IT-Kiosk en IT-Locker van NEG

Door de inzet van de self-service IT-Kiosk voor de uitgifte van accessoires en supplies, en de IT-Locker voor een veilige opslag van diverse IT-devices is men ervan verzekerd dat medewerkers altijd en eenvoudig toegang hebben tot accessoires, supplies en (tijdelijke) devices die zij nodig hebben om hun job te kunnen doen.

IT-Kiosk, een speciaal toegeruste vending-machine

“De IT-Kiosk is een vending-machine die speciaal is ingericht voor de eenvoudige uitgifte van accessoires en supplies, zoals toetsenborden, muizen, kabels, headsets, inktcartridges etc.” zegt Leendert van Houwelingen, commercieel directeur NEG-ITSolutions. “Met een personeelspas of badge haal je op het moment dat jou het beste past, je nieuwe muis uit de IT-Kiosk. De software aan de achterkant registreert alles en houdt je op de hoogte van alle transacties die de medewerkers doen”. De IT-afdeling is minder tijd kwijt omdat het gehele proces geautomatiseerd is.

IT-locker, veilige opslag van devices zoals laptops en smart-devices

“Een laptop of smart-device uitgeven aan een nieuwe gebruiker, voor tijdelijk gebruik of voor het aanbieden ter reparatie, is een fluitje van een cent en veilig via onze IT-locker” aldus Van Houwelingen. “Met je personeelspas haal je je nieuwe laptop of smartphone uit de IT-locker en je kunt snel aan de slag. Defecte laptop? Haal een vervangend device uit de IT-locker en plaats je defecte er weer in voor het reparatieproces”.
De IT-kiosk en IT-locker zijn naar wens aan te passen. Standaard inbegrepen; bestickering in huisstijl, installatie op locatie, her-vul training, badge-reader, software monitoring en onderhoud van de IT-Kiosk en/of IT-Locker.

Tevreden gebruikers goed voor de zaak!

De uiterst snelle en gemakkelijke support die eindgebruikers krijgen via de IT-Kiosk en IT-Locker maken een positieve indruk op eindgebruikers. Ze hoeven minder lang te wachten op hun devices en hebben direct toegang tot de accessoires en supplies van hun keuze. Voor organisaties betekent dat, naast tevreden gebruikers, hogere productiviteit, minder onderbreking en…. lagere kosten.Al vanaf 40 uitgiftes per maand is de IT-Kiosk een voordelige optie.


Meer weten over de IT-Kiosk of IT-Locker?

Neem dan contact op via: 030 69 30 466 of download het e-book.


Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep