ForFarmers doneert restwaarde IT-apparatuur aan KiKa

Terug naar het overzicht

ForFarmers doneert aan KiKa

Lochem, 21 december 2023 – ForFarmers liet haar oude, defecte IT-apparatuur die niet meer inzetbaar is, veilig en verantwoord afvoeren door stichting ITdonations. De restwaarde van de apparatuur, € 5.694, werd gedoneerd aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Na dataverwijdering kreeg de apparatuur waar mogelijk een tweede leven.

Kevin Willemsen, Senior IT Support Engineer bij ForFarmers: “Kinderen horen te spelen, te leren en te genieten van hun jeugd. Helaas wordt dat voor veel kinderen door kinderkanker onmogelijk gemaakt. Onze donatie is een kleine bijdrage aan dit belangrijke doel.”

“Fijn om te zien dat met de restwaarde van oude IT-apparatuur deze donatie tot stand komt. Hopelijk inspireert dit ook andere organisaties om de restwaarde van hun oude IT-apparatuur aan KiKa te doneren,” zegt Jakolien van Eijk van KiKa. “Zo kunnen wij ons nog meer inzetten voor onderzoek naar kinderkanker in Nederland.”

ITdonations is onderdeel van Circular IT group

Op de foto v.l.n.r.:

  • Berry Warner, ForFarmers

  • Jakolien van Eijk, KiKa

  • Kevin Willemsen, ForFarmers

  • Sandra Mulder, ITdonations

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep