Daniel van Erk Sales Consultant DaaS360 bij NEG-ITSolutions

Terug naar het overzicht

NEG-ITSolutions stelt Daniel van Erk aan als Sales Consultant DaaS360.

Van Erk was hiervoor Business Consultant Managed Print Services & DaaS bij Misco Solutions.

In zijn nieuwe rol is Daniel van Erk verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het Device as a Service concept ‘DaaS360’ van NEG-ITSolutions.

Door zijn ervaring met de Device as a Service dienstverlening, kan Daniel heel goed de vertaalslag maken van het ‘as a Service’ concept naar de specifieke behoeften van organisaties op het gebied van procurement, implementatie, onderhoud en afvoer van hun eindgebruikers-devices.

Leendert van Houwelingen, Commercieel Directeur bij NEG-ITSolutions: “Wij zijn heel blij met de komst van Daniel naar NEG. Met zijn achtergrond en kennis van de markt is hij de juiste persoon op de juiste plek om organisaties te helpen bij het totale lifecycle management van hun eindgebruikers-devices met onze DaaS360 oplossing. Ik kijk dan ook uit naar een positieve samenwerking en verdere groei voor ons als bedrijf.”

Over NEG-ITSolutions

NEG-IT Solutions (sinds 1993), onderdeel van de NEG Group, richt zich op de complete levenscyclus van eindgebruikers hardware voor het onderwijs, zorg, overheid en de zakelijke markt. De focus ligt hierbij op kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten zoals het leveren, plaatsen, verhuizen, afvoeren en verwerken van IT-apparatuur.

Device as a Service Specialist

NEG levert o.a. een Device as a Service (DaaS360) concept. Een werkplek inclusief alle services voor een vast bedrag per maand. Vanuit haar Service Center in Nieuwegein levert en ondersteunt NEG-ITSolutions nieuwe en refurbished hardware van de A-merken: Apple, HP, Dell, Lenovo en Fujitsu.

De NEG Group is kennismarktleider op het gebied van circulaire IT. De NEG groep bestaat uit meerdere labels, waaronder value added reseller en logistiek serviceprovider NEG-ITSolutions, Stichting ITdonations, logistiek dienstverlener ICTlifecycle, consumentenwebshops iUsed en tweedehandsnotebook.nl en IT-consultancy & service-management organisatie IT Group.

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep