C0VID-19 Services, IT-diensten

Terug naar het overzicht

COVID-19 SERVICES

Door de huidige COVID-19 crisis is in korte tijd een sterk veranderde werksituatie ontstaan. Hybride werken (thuis én op kantoor), thuiswerken, lege kantoren, minder werknemers.

Als werkgever kunt u door slagvaardig in te haken op deze veranderingen uw eindgebruikers optimaal blijven ondersteunen en tegelijkertijd kosten minimaliseren.

NEG heeft speciaal hiervoor een aantal services in huis die een helpende hand bieden bij tal van IT gerelateerde uitdagingen die organisaties in de huidige omstandigheden kunnen ondervinden.

  • Desktop naar laptop inruilprogramma

  • Tijdelijke klasse-4 opslag IT-apparatuur

  • Thuis aflevering bedrijfsklare en IT-klare werkplek

  • Verhuizingen van IT-apparatuur

  • Tijdelijke inhuur ervaren krachten

  • Levering verpakkingsmaterialen & IT-verhuisboxen

C0VID-19 Services, IT-diensten

Desktop naar Laptop inruilprogramma

Het ziet ernaar uit dat hybride werken structureel onderdeel gaat uitmaken van ons dagelijks leven. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van hybride werken. Een laptop is hiervoor een absolute must.

NEG geeft u een interessante restwaarde voor uw huidige zakelijke desktops bij aanschaf van nieuwe óf refurbished laptops.

  • Ook voor overtollige (zakelijke) IT-apparatuur geven wij u een aantrekkelijke restwaarde!

  • Bedrijfsdata van oude desktops en laptops wordt altijd veilig verwijderd.

  • De nieuwe laptop wordt desgewenst volledig bedrijfs- klaar bij de gebruiker thuis of op kantoor opgeleverd. Inclusief accessoires en rand-apparatuur.

Tijdelijke opslag IT-apparatuur, klasse 4, ISO gecertificeerd

Wilt u tijdelijk uw ongebruikte IT-apparatuur veilig opslaan in plaats van verkopen? Wij bieden klasse-4 beveiligde en verzekerde opslag in ons centraal gelegen warehouse aan. Naar wens aangevuld met de nodige logistieke services.

Thuis levering gebruiksklare en IT-klare werkplek

Eindgebruiker-devices zoals laptops, desktops, tablets en smartphones leveren wij bij uw gebruikers thuis bedrijfsklaar én IT-klaar af. Ook de randapparatuur en accessoires nemen we mee.

Tijdelijke inhuur ervaren krachten

Voor projectmatige- of doorlopende inzet voor de installatie, uitrol, verhuizing, inventarisatie of verwijdering van eindgebruiker-devices hebben wij vakkundige collega’s beschikbaar.

Verhuizingen van IT-apparatuur

Opnieuw de kantoorruimte indelen of uw kantoor sluiten? Verplaatsen of verhuizen van IT-apparatuur? Onze ervaren collega’s verhuizen met zorg uw IT-apparatuur inclusief dockingstations, monitoren, monitor-armen, bekabeling, etc, etc..

Levering verpakkingsmaterialen & IT-verhuisboxen

Kostbare en kwetsbare apparatuur verhuizen vraagt om speciale verpakkingsmaterialen en verhuisdozen. Die hebben wij voor u in huis. Ook transportmiddelen zoals karren, bestel- en vrachtauto’s en zelfs de benodigde handen en expertise staan voor u klaar.

Meer weten over onze COVID-19 Services?
Bel: 030-69 30 466 of neem contact op via ons contactformulier.

Een selectie van onze klanten
Endemol

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep