Wil jij ook een IT-professional worden?

Geef je carrière een boost en kies voor NEG-ITSolutions.
Met onze IT-professional Academy helpen wij je op weg.
Jij doet de rest!

Ontmoet onze professionals:

Bij NEG-ITSolutions werken echte (IT) professionals en toppers. Ze pakken kansen met beide handen aan en zijn bereid te investeren in hun toekomst.

Vastgelopen in je studie of je loopbaan? Bij NEG-ITSolutions krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen. Met onze IT-professional Academy helpen wij je op weg. Natuurlijk moet jij zelf aanpakken om je doel te bereiken, maar onze coaches helpen je wel bij je loopbaan.

Willem
Gerald
Ruben

Willem
Project Manager

"In 2014 ben ik in het magazijn begonnen bij NEG-ITSolutions. In de jaren daarna heb ik veel kansen gekregen en ook opleidingen en trainingen mogen volgen. Nu, vier jaar later, ben ik doorgegroeid naar project manager met veel verantwoordelijkheid en vrijheid".

Gerald
Programmeur

"Ik ben begonnen met werken bij NEG-ITSolutions omdat ik nog niet goed wist hoe ik verder wilde na mijn studie. Ik ben gestart als Apple technicus en doorgestroomd naar de functie als programmeur. Deze baan sluit perfect aan bij mijn studie. Voor de toekomst zijn er nog voldoende kansen voor mij binnen NEG-ITSolutions".Ruben
Werkplek Specialist

"Een aantal jaar geleden ben ik bij NEG-ITSolutions begonnen met stage en vakantiewerk. Na mijn studie ben ik gestart met een full-time baan. Dankzij de IT-professional Academy krijg ik de kans mezelf verder te ontwikkelen binnen de IT. Momenteel ben ik gedetacheerd. Dit is leerzaam en zo kan ik uitvinden waar mijn interesses en carrière mogelijkheden liggen".


"Als je inzet toont, wordt dat beloond.
Laat zien dat je echt vooruit wilt, dan biedt NEG-ITSolutions jou de kans om jezelf te ontplooien en een stap te maken in je carrière"!
Onze actuele vacatures
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep