Heftruckchauffeur

Jij regelt het allemaal tip-top!

Wij zijn NEG-ITSolutions, een IT-bedrijf met een interessant portfolio en een sterk groeiende marktpositie. Wij leveren circulaire IT-oplossingen voor de levering, (ver)plaatsing, support en veilige afvoer van eindgebruikers-hardware. (laptops, pc's, smartphones en tablets)

Wij zoeken een ervaren heftruckchauffeur voor in ons warehouse met 9.000 palletplaatsen in Nieuwegein. Je hebt ervaring met het werken op een heftruck. Je hebt een fysiek goede conditie en flexibele werkhouding. Je spreekt de Nederlandse taal.

In een goed geolied team ga jij o.a. orderpicken, goederen in- en uitslaan en orders gereed maken. Daarnaast verricht je voorkomende magazijnwerkzaamheden en laad of los jij vrachtwagens.

Solliciteer nu

Wie zoeken wij?

 • Geldig heftruckcertificaat (verplicht)

 • Je hebt een dienstverlenende instelling en werkt nauwkeurig en voorzìchtig

 • Goede spreekvaardigheid in Nederlands

 • Ervaring met orderpicken en ondersteunende computersystemen

 • Je weet van aanpakken en je enthousiasme maakt je tot een succesvolle collega in het team

 • Je hebt een flexibele instelling tijdens drukkere periodes

 • Woonachtig bij voorkeur in de omgeving van Nieuwegein/Utrecht

*Gezien de aard van de werkzaamheden, vragen wij je om een 'verklaring omtrent gedrag'. (VOG) Deze verklaring kun je heel eenvoudig opvragen bij de gemeente waar je woont.

Voor onze NEG collega's wordt natuurlijk goed gezorgd!

In onze visie zijn mensen bepalend voor de kracht en het succes van een organisatie. Wij bieden je dan ook een uitdagende functie in een gespecialiseerde omgeving waar je echt het verschil kunt maken. Collegialiteit en een informele, plezierige werksfeer vinden wij erg belangrijk.

Daarnaast bieden wij je:

 • Een goed salaris

 • Prettige informele no-nonsense cultuur met ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei

 • Doorgroei mogelijkheden naar specialistische functies

 • Een supergezellige vrijdagmiddagborrel met een hapje en een drankje

Ons kantoor, warehouse en servicecenter liggen op een steenworp afstand van Utrecht en vlakbij Nieuwegein. Dit is de plek waar je je collega’s ontmoet en je werkzaamheden uitvoert.In augustus 2021 verhuizen wij naar een prachtige nieuwe locatie in Nieuwegein. Deze moderne en inspirerende werkomgeving biedt alle ruimte en comfort om heerlijk te werken, gasten te ontvangen, te ontspannen en je collega’s te ontmoeten.
Vragen over deze vacature?

Neem dan per e-mail contact.

  [email protected]
NEG Vacatures

Stuur je CV en motivatiebrief altijd mee!
Anders wordt je sollicitatie niet behandeld.

Solliciteren bij NEG-ITSolutions:

1. Stuur ons jouw CV én motivatiebrief

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en als er een match is nemen we snel contact met je op.

2. Onze recruiter neemt contact op

Onze recruiter neemt telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

3. Een eerste kennismakingsgesprek

Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar en we gaan inhoudelijk in op je CV en je vaardigheden.

Welkom bij NEG-ITSolutions!

Je collega's kijken uit naar je komst en helpen jou op weg in onze organisatie.

Solliciteer nu bekijk alle vacatures
NEG-ITSolutions IT bedrijf
Wij zijn verhuisd

Onze groei blijft doorzetten.

Vanaf 16 augustus 2021 zitten wij in een prachtig nieuwe locatie in Nieuwegein. Deze frisse, moderne en inspirerende werkomgeving biedt jou alle ruimte en comfort om heerlijk te werken, gasten te ontvangen, te ontspannen en je collega’s te ontmoeten.

Gerald, programmeur:

"Ik ben begonnen met werken bij NEG-ITSolutions omdat ik nog niet goed wist hoe ik verder wilde na mijn studie. Ik ben gestart als Apple technicus en doorgestroomd naar de functie als programmeur. Deze baan sluit perfect aan bij mijn studie. Voor de toekomst zijn er nog voldoende kansen voor mij binnen NEG-ITSolutions".

Ruben, Project Management Officer:

"Een aantal jaar geleden ben ik bij NEG-ITSolutions begonnen met stage en vakantiewerk. Na afronding van mijn studie ben ik full-time gaan werken. Dankzij de IT-professional Academy kreeg ik de kans mezelf verder te ontwikkelen binnen de IT. Na mijn rol als werkplek-specialist ben ik sinds een tijdje werkzaam als Project Manager Officer. Een fijne en erg leerzame job".

Solliciteer op deze functie

Solliciteren bij NEG is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier compleet in en vergeet niet je CV én je motivatiebrief mee te sturen. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen zal onze recruiter contact met je opnemen.