Chauffeur bakwagen

Een mooie baan voor aanpakkers!

Wij zijn NEG-ITSolutions, een IT-bedrijf met een interessant portfolio en een sterk groeiende marktpositie. Wij leveren circulaire IT-oplossingen voor de levering, (ver)plaatsing, support en veilige afvoer van eindgebruikers-hardware. (laptops, pc's, smartphones en tablets)

NEG-ITSolutions groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Chauffeur bakwagen met rijbewijs BE.

Vind jij het fijn om een bakwagen of bestelbus te besturen en apparatuur weg te brengen en/of op te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als chauffeur bakwagen rij je met onze bakwagen, bestelbus of combi door heel Nederland en soms in België of Duitsland.

Je start elke dag vanuit ons servicecenter in Nieuwegein. Daar laad je de apparatuur in die afgeleverd moet worden bij onze klanten of je haalt juist apparatuur bij hen op. Je controleert altijd zorgvuldig of je alle apparatuur hebt ontvangen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop, je bent het gezicht van onze organisatie en neemt de tijd voor de klant. Aan het einde van jouw werkdag lever je de bakwagen weer netjes af op ons servicecenter. Ben je eerder terug of is er geen rit beschikbaar? Dan werk je met ons mee, bij het verwijderen van data van IT-apparatuur, heftruckwerk en andere werkzaamheden in ons servicecenter.

Solliciteer nu

Wie zoeken wij?

 • Rijbewijs BE, is een must!
 • MBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met IT en computersystemen is een pré
 • Je bent representatief, draagt onze bedrijfskleding en gebruikt onze veiligheidsmiddelen
 • Goede spreekvaardigheid in Nederlands en bij voorkeur in Engels
 • Je weet van aanpakken en je natuurlijke gedrevenheid en enthousiasme maken je tot een succesvolle collega in het team
 • Woonachtig bij voorkeur in de omgeving van Nieuwegein/Utrecht
 • *Gezien de aard van de werkzaamheden, vragen wij je om een 'verklaring omtrent gedrag'. (VOG) Deze verklaring kun je heel eenvoudig opvragen bij de gemeente waar je woont.

Voor onze NEG collega's wordt natuurlijk goed gezorgd!

In onze visie zijn mensen bepalend voor de kracht en het succes van een organisatie. Wij bieden je dan ook een uitdagende functie in een gespecialiseerde omgeving waar je echt het verschil kunt maken. Collegialiteit en een informele, plezierige werksfeer vinden wij erg belangrijk.

Daarnaast bieden wij je:

 • Een goed salaris
 • Prettige informele no-nonsense cultuur met ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei
 • Doorgroei mogelijkheden naar specialistische functies
 • Een supergezellige vrijdagmiddagborrel met een hapje en een drankje
Ons kantoor en servicecenter liggen op een steenworp afstand van Utrecht in Nieuwegein. Dit is de plek waar je je collega’s ontmoet, je werk uitvoert en voorbereidingen treft. Je kunt ook ingezet worden bij projecten op locatie bij onze klanten.
In augustus 2021 zijn wij verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in Nieuwegein. Deze moderne en inspirerende werkomgeving biedt alle ruimte en comfort om heerlijk te werken, gasten te ontvangen, te ontspannen en je collega’s te ontmoeten.
Vragen over deze vacature?

Neem dan per e-mail contact.

  sollicitatie@neg-itsolutions.nl
NEG Vacatures

Stuur je CV en motivatiebrief altijd mee!
Anders wordt je sollicitatie niet behandeld.

Solliciteren bij NEG-ITSolutions:

1. Stuur ons jouw CV én motivatiebrief

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en als er een match is nemen we snel contact met je op.

2. Onze recruiter neemt contact op

Onze recruiter neemt telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

3. Een eerste kennismakingsgesprek

Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar en we gaan inhoudelijk in op je CV en je vaardigheden.

Welkom bij NEG-ITSolutions!

Je collega's kijken uit naar je komst en helpen jou op weg in onze organisatie.

Solliciteer nu bekijk alle vacatures
NEG-ITSolutions IT bedrijf
Wij zijn verhuisd!

Onze groei blijft doorzetten.

Vanaf 16 augustus 2021 zitten wij in een prachtig nieuwe locatie in Nieuwegein. Deze frisse, moderne en inspirerende werkomgeving biedt jou alle ruimte en comfort om heerlijk te werken, gasten te ontvangen, te ontspannen en je collega’s te ontmoeten.

Gerald, programmeur:

"Ik ben begonnen met werken bij NEG-ITSolutions omdat ik nog niet goed wist hoe ik verder wilde na mijn studie. Ik ben gestart als Apple technicus en doorgestroomd naar de functie als programmeur. Deze baan sluit perfect aan bij mijn studie. Voor de toekomst zijn er nog voldoende kansen voor mij binnen NEG-ITSolutions".

Ruben, Project Management Officer:
""Een aantal jaar geleden ben ik bij NEG-ITSolutions begonnen met stage en vakantiewerk. Na afronding van mijn studie ben ik full-time gaan werken. Dankzij de IT-professional Academy kreeg ik de kans mezelf verder te ontwikkelen binnen de IT. Na mijn rol als werkplek-specialist ben ik sinds een tijdje werkzaam als Project Manager Officer. Een fijne en erg leerzame job".

Solliciteer op deze functie

Solliciteren bij NEG is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier compleet in en vergeet niet je CV én je motivatiebrief mee te sturen. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen zal onze recruiter contact met je opnemen.