Procurement, planning en registratie

Via uw persoonlijke klantenportaal bespaart u tijd en geld op inkoop en administratie. Met de speciale "Planning en Uitrol" tool is het plannen en communiceren met uw gebruikers een fluitje van een cent. Door nauwkeurige registratie van apparatuur heeft u de perfecte basis voor beheer van uw IT-Devices.

Procurement

Van het samenstellen van uw eigen hardware assortiment, het aanvragen van een offerte, het interne goedkeuringstraject tot en met het volgen van de status van uw bestellingen. Met het NEG- klantportaal bespaart u zich veel tijd, geld en rompslomp. Daarvoor krijgt u een helder inzicht in alle procurement processen en een lagere werkdruk terug.

  • Bespaar op inkoop- en beheerkosten door vastleggen van uw eigen standaard hardware assortiment
  • Lagere processkosten doordat veel administratieve processen voor u geautomatiseerd zijn.
  • Controle op bestellingen door authorisatieprocess en uitgebreide rapportages.

Planning met Pluto

Pluto is onze handige tool die met automatische notificaties, planningen, e-mails en interactieve handleidingen de communicatie met eindgebruikers optimaliseert. Wie wil dat nu niet? Alle afspraken, business rules en aanvullende wensen leggen we digitaal vast in de tool waarna scenario’s en processen automatisch verlopen.

Voor alle werkzaamheden aan uw werkplekautomatisering. Van migratie tot reparatie. Van vaste werkplekken tot mobiele apparatuur. Op 1 locatie of door heel het land. Zo geeft PLUTO een notificatie aan eindgebruikers om nieuwe apparatuur te kiezen uit het door uw IT-afdeling gevalideerde assortiment.

Of uw gebruikers krijgen een notificatie om online een afspraak te plannen voor vervanging, reparatie, hardware -upgrade of software-update. Alle acties verlopen gecontroleerd en volledig meetbaar via de PLUTO tool.

  • Nauwelijks inspanning voor uw IT-medewerkers.
  • Real-time inzicht in de status en voortgang van werkzaamheden.
  • Maximale eindgebruikerstevredenheid.
CMDB Assett Tagging

Registratie

CMDB

De basis van het goed beheren van uw kostbare en kwetsbare IT-devices begint bij een goede registratie van al uw Devices. Zo heeft u altijd inzicht in het aantal assets, de garantie, de locatie en de gebruiker. Deze informatie moet natuurlijk altijd up-todate zijn. De ervaring leert echter dat dit zelden het geval is. Het consistent bijhouden van de CMDB start bij het aanvullen van gegevens als nieuwe apparatuur wordt toegevoegd. U U ontvangt van NEG een gedetailleerde CMDB -eindrapportage bij iedere levering of afvoer van apparatuur. In de CMDB-informatie worden alle relevante gegevens opgenomen, zoals serienummers, SID-nummers, IMEI-nummer en productspecificaties.

  • Inzicht in het aantal Devices, garantie, configuratie en gebruikers
  • Perfecte basis voor Service, Assett en Device Management

Asset Tagging

Maak uw IT-Devices herkenbaar en identificeerbaar. NEG levert asset tags in de vorm van een stickers voorzien van o.a. bedrijfslogo, uniek nummer en corresponderende barcode. Er zijn verschillende asset tags leverbaar zoals stickers, plaatsjes met gravering en niet verwijderbare (anti-diefstal) tags. Bij het leveren van nieuwe IT-hardware verzorgt NEG ook de plaatsing van de tags en levert een digitale CMDB-eindrapportage zodat u de CMDB eenvoudig up-to-date kunt houden.

  • Al uw IT-devices identificeerbaar door Assett Tag en uniek identificatienummer
  • Anti-diefstal preventie door gebruik niet verwijderbare tags.

"Een ICT-project moet op rolletjes lopen. Het moet binnen budget en op tijd opgeleverd worden. Onze ervaren projectmanagers zorgen dat uw verwachtingen worden waargemaakt. Zij nemen u de zorg voor planning en communicatie uit handen. En dat is een geruststellende gedachte."

Meer weten over
procurement, planning en registratie?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep