Chrome Device Management

Met Chrome Enterprise en Chrome Education kunt u eenvoudig Chrome-functies configureren voor uw gebruikers en Chrome apparaat toegang tot VPN's en wifi-netwerken instellen.

Beheer eenvoudig 10, 100, of 1.000 Chrome-apparaten

De web-based management console van Chrome Enterprise maakt het gemakkelijk om gebruikers, apparaten en apps van al uw Chrome-apparaten te implementeren en te beheren ongeacht het aantal. Al uw Chrome-apparaten beheerd u via de open management-API's. Integreer bij voorbeeld met Microsoft® Active Directory® of andere thirdparty-software voor Mobile Device Management. (MDM)

Maximale controle en gebruikerservaring

Chrome Enterprise en Chrome Education geven u meer dan 220+ policies om toe te passen op uw Chrome apparaten. U bepaald wie ze kunnen gebruiken, wat gebruikers ermee kunnen doen en hoe de gebruikerservaring zal zijn. Samen met de 24/7 ondersteuning van het Google Technical Support Team brengt u de gebruikerservaring, veiligheid en efficiency op een nieuw en hoger niveau.

Voordelen Chrome Device Management

  • Configureer en beheer eenvoudig al uw Chromebooks. Of het er 10 of 1.000 zijn
  • Verhoog de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw Chromebooks aanzienlijk
  • Volledige controle over door wie en hoe de Chromebooks gebruikt worden
  • Helder inzicht in wie welke Chromebook gebruikt en hoe deze geconfigureerd is

Manage Chrome Devices eenvoudig

- Met Chrome Enterprise en Chrome Education kunnen beheerders de Chrome-apparaten van hun organisatie vanuit één locatie beheren.

- Met Chrome Enterprise en Chrome Education kunt u eenvoudig Chrome-functies voor uw gebruikers configureren, Chrome-apparaattoegang tot VPN's en WiFi-netwerken instellen, Chrome-apps en -extensies vooraf installeren en nog veel meer.

- Beheerders kunnen elke instelling toepassen op een organisatie-onderdeel of op de hele organisatie. De meeste instellingen bieden de mogelijkheid een bepaalde configuratie af te dwingen of juist de gebruiker te laten kiezen.

- Beheerders kunnen bijvoorbeeld een standaard startpagina voor hun gebruikers opgeven of gebruikers toestaan hun eigen startpagina's in te stellen.

Meer weten over Chrome Device Management?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep