Wat zijn Refurbished laptops?

Waar komen Refurbished laptops vandaan?
Wat is het verschil met tweedehands laptops?
Zijn Refurbished laptops betrouwbaar?

Wat zijn Refurbished laptops?

Refurbished laptops zijn gebruikte laptops die weer in nieuwstaat worden gebracht en na een grondige kwaliteits-inspectie weer te koop worden aangeboden.

Wat is het verschil met tweedehands laptops?

Tweedehands laptops worden verkocht in de staat zoals het is. Refurbished laptops daarentegen worden altijd eerst helemaal opgeknapt zodat ze weer in nieuwstaat verkeren.

Ook uiterlijk zijn Refurbished laptops weer helemaal in originele staat. Stickers en andere kenmerken worden verwijderd, beschadigingen worden weggewerkt.

Waar komen Refurbished laptops vandaan?

Refurbished laptops komen met name uit de groot-zakelijke markt. Deze hoogwaardige A-merk laptops van o.a. HP en Apple komen van afgelopen Lease contracten, tijdelijke huurcontracten en vanuit vervangingstrajecten bij grotere organisaties.

Zakelijke laptops hebben over het algemeen betere specificaties en onderdelen dan consumenten laptops. Zakelijke laptops zijn vaak beter te beheren en lenen zich perfect voor standaardisatie.

Refurbished hardware zakelijkZijn Refurbished laptops snel genoeg voor mijn applicaties?

De meeste van de door ons aangeboden refurbished laptops hebben ruim voldoende specificaties om veel voorkomende kantoortoepassingen zonder problemen te laten functioneren. Bij twijfel is er een test exemplaar beschikbaar om eerst uit te proberen.

Zijn Refurbished laptops betrouwbaar?

Refurbished laptops zijn uitermate betrouwbaar. Door een grondige kwaliteitsinspectie weet u zeker dat de Refurbished laptops in topconditie verkeren. Kwetsbare onderdelen worden preventief vervangen.

NEG-ITSolutions geeft zelfs 24 maanden standaard carry-in garantie op refurbished laptops en bij 25 stuks of meer krijgt u maar liefst 48 maanden next-business-day on-site garantie. Dat is veel meer dan u op nieuwe laptops krijgt!

Wat zijn de voordelen van Refurbished laptops?

  • Beste prijs/prestatie verhouding
  • Standaard 24 maanden garantie, 48 maanden optioneel
  • Duurzaam gebruik en inzet van product, circulaire inzet
  • Geschikt voor tijdelijke inzet
Meer weten over onze Refurbished Laptops?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep