Wat is Refurbished hardware?

Waar komt Refurbished hardware vandaan?
Wat is het verschil met tweedehands hardware?
Is Refurbished hardware betrouwbaar?

Wat is Refurbished hardware?

Refurbished hardware is gebruikte hardware die weer in nieuwstaat wordt gebracht en na een grondige kwaliteits-inspectie weer te koop wordt aangeboden.

Wat is het verschil met tweedehands hardware?

Tweedehands hardware wordt verkocht in de staat zoals het is. Refurbished hardware daarentegen wordt altijd eerst helemaal opgeknapt zodat het weer in nieuwstaat verkeerd.

Ook uiterlijk is Refurbished hardware weer helemaal in originele staat. Stickers en andere kenmerken worden verwijderd, beschadigingen worden weggewerkt.

Waar komt Refurbished hardware vandaan?

Refurbished hardware komt met name uit de groot-zakelijke markt. Deze hoogwaardige A-merk hardware (o.a. HP en Apple) komt van afgelopen Lease contracten, tijdelijke huurcontracten en vanuit vervangingstrajecten bij grotere organisaties.

Zakelijke apparatuur heeft over het algemeen betere specificaties en onderdelen dan consumenten hardware. Zakelijke hardware is vaak ook beter te beheren en leent zich perfect voor standaardisatie.

Refurbished hardware zakelijkIs Refurbished hardware snel genoeg voor mijn applicaties?

De meeste van de door ons aangeboden refurbished hardware heeft ruim voldoende specificaties om veel voorkomende kantoortoepassingen zonder problemen te laten functioneren. Bij twijfel is er een test exemplaar beschikbaar om eerst uit te proberen.

Is Refurbished hardware betrouwbaar?

Refurbished hardware is uitermate betrouwbaar. Door een grondige kwaliteitsinspectie weet u zeker dat de apparatuur in topconditie verkeerd. Kwetsbare onderdelen worden altijd preventief vervangen.

NEG-ITSolutions geeft zelfs 24 maanden standaard carry-in garantie op refurbished hardware en bij 25 stuks of meer krijgt u maar liefst 48 maanden next-business-day on-site garantie. Dat is veel meer dan u op nieuwe hardware krijgt!

Wat zijn de voordelen van Refurbished hardware?

  • Beste prijs/prestatie verhouding
  • Standaard 24 maanden garantie, 48 maanden optioneel
  • Duurzaam gebruik en inzet van product, circulaire inzet
  • Proven technology
Meer weten over onze Refurbished hardware?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep