Dell Gold Partner

De zakelijke Dell Gold Partner voor al uw Dell Laptops, Desktops, Workstations, Thin Clients, Tablets, Monitoren en accesoires.

Waarom kiezen voor Dell?

Als u betrouwbaarheid, degelijkheid en garantie belangrijk vindt kunt u niet om de werkplek apparatuur van Dell heen. Met een zeer breed assortiment aan Laptops, Tablets, Workstations, Desktops en Thin Clients is er voor iedere gebruiker een passende Dell computer te vinden.

Wat betekent een gecertificeerd Dell Gold Partner voor u?

NEG-ITSolutions is door Dell officieel gecertificeerd als Dell Gold Partner. Voor u als zakelijke klant houdt dat in dat u sowieso van een up-to-date sales-specialist alle informatie en een helder advies krijgt die u nodig heeft om een juiste keuze te maken. Daarnaast zijn ook onze technisch specialisten in staat om u te helpen bij installatie en onderhoud van uw Dell computers zoals laptops, desktops en tablets.

NEG-ITSolutions levert Dell computers aan het onderwijs, zorg, overheid en het zakelijk segment.

Dell laptop
Meer weten over Dell Computers?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep