Apple reseller voor nieuwe en refurbished computers

NEG-ITSolutions, een van de oudste Apple Authorised Resellers van Nederland. Voor het onderwijs, zorg, overheid of zakelijk. NEG heeft voor iedere organisatie iets unieks te bieden.

Apple de productiviteitsbooster bij uitstek!

De Apple MacBooks en iMacs zijn geweldige productiviteit boosters waar veel mensen graag mee werken. Het implementeren en beheren van Apple apparatuur in uw organisatie is bovendien een fluitje van een cent.

Nergens voordeliger Apple computers kopen dan bij NEG!

  • Premium Selection Refurbished Apple hardware tot 70% goedkoper t.o.v. nieuw
  • Flexibel inruilen van uw zakelijke Apple apparatuur, zelfs al na 1 maand
  • Device as Service, betaal per maand voor uw werkplek inclusief full service

Waarom uw zakelijke Apple computers kopen bij NEG?

NEG-ITSolutions is een van de oudste Apple dealers van Nederland. Bij NEG krijgt u glashelder advies van up-to-date specialisten. Zij bieden u de beste oplossing tegen de meest economische prijs. Naast voordelig en snel leveren heeft NEG alles in huis om uw Apple zakelijk optimaal te ondersteunen. Van implementatie en uitrol tot onderhoud en support.

Apple Authorised Reseller
Apple Care
Apple Device Enrollment Program DEP
Apple Program Volume Purchase VPP

Apple Reseller

Apple stelt strenge eisen aan een Apple Reseller. NEG-ITSolutions heeft rechtstreeks toegang heeft tot de producten en diensten van Apple. Zo hebben wij toegang tot het Apple Device Enrollment Program (Apple DEP). Hiermee kunnen wij uw Apple-device op basis van Zero Touch Deployment volledig gecontroleerd en eenvoudig uit rollen.

Apple Device Enrollment Program (Apple DEP)

Het Device Enrollment Program (DEP) biedt een snelle, gestroomlijnde manier om iOS-apparaten die bedrijfseigendom zijn in gebruik te nemen, of deze apparaten nu rechtstreeks bij Apple of bij een deelnemende erkende Apple reseller of provider zijn gekocht. Dit gebeurt door de MDM-aanmelding en supervisie van apparaten tijdens de configuratie te automatiseren.

Apple Care for Enterprise

AppleCare for Enterprise biedt je onder andere flexibele service-opties, snelle reparaties op locatie en vervangende apparatuur binnen een werkdag. Zekerheid en continuïteit voor uw gebruikers.

Apple Volume Purchase Program (Apple VPP)

Of u nu tien of tienduizend gebruikers heeft, met het Apple Volume Purchase Program (VPP) kunt u eenvoudig en voordelig de Apps en boeken kopen en distribueren die aansluiten op de behoeften van uw organisatie.

Apple MacBook Pro
Meer weten over zakelijke Apple computers?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep