HP Wolf Security & DaaS360 van NEG

De veiligste oplossing voor uw Device Lifecycle Management!

Met DaaS360 van NEG krijgt u een geheel ontzorgd Device Lifecycle Management proces voor een vaste prijs per maand. Alles wat u nodig heeft op de werkplek om uw medewerkers te laten excelleren en uw IT-afdeling te ontlasten. 

En met HP Wolf Security krijgt u een volledig pakket aan security voorzieningen voor de beste bescherming en beveiliging ter wereld van uw laptops en pc's!  

Eindgebruikers voorzien van nieuwe devices gaat met DaaS360 niet alleen snel, efficiënt en georganiseerd. U hoeft ook niet meer wakker te liggen van de enorme toevloed aan cyber-dreigingen die zij op kantoor, maar zeker ook thuis, ieder moment lopen. Óók wanneer de devices weer worden ingeleverd zorgt NEG met DaaS360 ervoor dat de data veilig wordt verwijderd om misbruik en datalekken te voorkomen. 

En daar hoeft de IT-afdeling niets voor te doen! Met de ingebouwde HP hardware beveiliging, de speciale HP software en de DaaS360 dienstverlening aangevuld met het Security Operating Centre van NEG zijn eindgebruikers voor hun devices op alle mogelijke manieren beschermd. 

HP Wolf Security, dat gebaseerd is op de beginselen van Zero Trust, helpt u de steeds sneller evoluerende moderne cyber-bedreigingen een stap voor te blijven.

Security Operating Centre

EndPoint Protection door NEG

Actieve bewaking, analyse en statusupdates van beveiligingsincidenten van eindgebruikers-devices.

  1. Managed Security Service
  2. Onboarding
  3. Policy configuration & enforcement
  4. Ongoing threat monitoring
  5. Infrastructure hosting


Meer weten over HP Wolf Security & DaaS360 van NEG?

030-69 30 466


Kies voor HP devices met Wolf Security en DaaS360 van NEG-ITSolutions

Met DaaS360 hebben de specialisten van NEG de HP Endpoint Security Controller software al voor u ingeregeld en monitoren zij vanuit het NEG Security Operating Centre, de dreigingen die uw eindgebruikers lopen. 

HP devices bevatten tal van innovatieve technologieën die helpen om de privacy en gegevens van gebruikers optimaal te beschermen. Denk aan het HP Privacy Screen dat ongewenst meekijken minimaliseert of de HP Privacy Camera die fysiek geblindeerd kan worden ter voorkoming van ongewenst meekijken met de camera.

HP Sure view security

En zo zorgt HP's Presency Aware ervoor dat het systeem automatisch vergrendeld wordt als je wegloopt en weer ontgrendelt als je er weer achter zit. 


Meer weten over HP Wolf Security & DaaS360?

Als specialist in Device Lifecycle Management heeft NEG tal van oplossingen en services in huis om nieuwe devices veilig in gebruik te nemen én te houden.


Wil je weten hoe?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een selectie van onze klanten