HP Wolf Security & DaaS360 van NEG

De veiligste oplossing voor uw Device Lifecycle Management!

HP Wolf Security en DaaS360

Met HP Wolf Security krijgt u een volledig pakket aan security voorzieningen voor de beste bescherming en beveiliging ter wereld van uw laptops en pc's! 

En met DaaS360 van NEG krijgt u een geheel ontzorgd Device Lifecycle Management proces voor een vaste prijs per maand. Alles wat u nodig heeft op de werkplek om uw medewerkers te laten excelleren en uw IT-afdeling te ontlasten. 

Eindgebruikers voorzien van nieuwe devices gaat met DaaS360 niet alleen snel, efficiënt en georganiseerd. U hoeft ook niet meer wakker te liggen van de enorme toevloed aan cyber-dreigingen die zij op kantoor, maar zeker ook thuis, ieder moment lopen. Óók wanneer de devices weer worden ingeleverd zorgt NEG met DaaS360 ervoor dat de data veilig wordt verwijderd om misbruik en datalekken te voorkomen. 

En daar hoeft de IT-afdeling niets voor te doen! Met de ingebouwde HP hardware beveiliging, de speciale HP software en de DaaS360 dienstverlening aangevuld met het Security Operating Centre van NEG zijn eindgebruikers voor hun devices op alle mogelijke manieren beschermd. 

HP Wolf Security, dat gebaseerd is op de beginselen van Zero Trust, helpt u de steeds sneller evoluerende moderne cyber-bedreigingen een stap voor te blijven.

Security Operating Center Wolf
Security Operating Centre

EndPoint Protection door NEG

Actieve bewaking, analyse en statusupdates van beveiligingsincidenten van eindgebruikers-devices.

  1. Managed Security Service
  2. Onboarding
  3. Policy configuration & enforcement
  4. Doorlopende bewaking van bedreigingen
  5. Infrastructure hosting


Meer weten over HP Wolf Security & DaaS360 van NEG?

030-69 30 466


Kies voor HP devices met Wolf Security en DaaS360 van NEG-ITSolutions

Met DaaS360 hebben de specialisten van NEG de HP Endpoint Security Controller software al voor u ingeregeld en monitoren zij vanuit het NEG Security Operating Centre, de dreigingen die uw eindgebruikers lopen. 

HP devices bevatten tal van innovatieve technologieën die helpen om de privacy en gegevens van gebruikers optimaal te beschermen. Denk aan het HP Privacy Screen dat ongewenst meekijken minimaliseert of de HP Privacy Camera die fysiek geblindeerd kan worden ter voorkoming van ongewenst meekijken met de camera.

HP Sure view security

En zo zorgt HP's Presency Aware ervoor dat het systeem automatisch vergrendeld wordt als je wegloopt en weer ontgrendelt als je er weer achter zit. 


Meer weten over HP Wolf Security & DaaS360?

Als specialist in Device Lifecycle Management heeft NEG tal van oplossingen en services in huis om nieuwe devices veilig in gebruik te nemen én te houden.


Wil je weten hoe?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Beveiligingsbedreigingen door veranderde manier van werken

IT en eindgebruikers hebben het afgelopen jaar veel uitdagingen doorstaan. Deze veranderingen in de manier van werken hebben de deur geopend naar meer kwetsbaarheden. Waaronder een toename van firmware-aanvallen, ransomware-aanvallen en de snelle evolutie van malware. Ook t.a.v. dataprivacy zijn gebruikers met hun devices meer risico gaan lopen.

IT-afdelingen hebben te maken met een snel toenemende bezorgdheid over de beveiliging van devices zoals laptops en pc's. Daarom zijn veel organisaties op zoek zijn naar een oplossing om hun leven te vereenvoudigen en hun eindgebruikers veilig en ongestoord te laten werken. 

Hoe lang zou het u kosten om 1.000 laptops te herstellen?

Het woord "resilience" wordt steeds belangrijker bij cyber-veiligheid. Resilience gaat over het besef dat er een kans is dat uw huidige beveiligingsmechanismen in gevaar komen en dat u een plan heeft om de schade snel te herstellen. 

Veel slachtoffers van ransomware leren op de harde manier over dit concept. Als we het hebben over het ontwerpen van een bedrijf voor cyberbestendigheid, bedoelen 'we plannen voor het ergste'.

Resilience betekent dat uw pc of laptop in staat is om: 

  • Zichzelf te beschermen tegen aanvallen - dat wil zeggen, proberen te voorkomen dat ze uberhaupt gebeuren. 
  • Om aanvallen te decteren als ze plaatsvinden. Als je er nooit achter komt, kun je het ook niet oplossen. 
  • En tot slot, om snel van de aanvallen te herstellen en de gebruiker weer snel aan het werk kan.


NEG biedt met HP Wolf Security en DaaS360 een onderscheidend portfolio van op elkaar aansluitende beveiligingsoplossingen en diensten. Van aanschaf en inzet tot het gebruik en veilige afvoer van devices en alles ertussenin.

Als u bij de aanschaf direct al kiest voor HP devices met HP Wolf security voorzieningen heeft u al een eerste stap in de goede richting gezet. Laat u deze devices door NEG aan uw eindgebruikers voorzien van de juiste bedrijfs-image uit leveren, dan krijgt u controle over wie welke devices in gebruik heeft. 

Ook de veelvoorkomende wijzigingen van medewerkers in- en uitdienst en tussentijdse vervangingen/reparaties/her-inzet worden door NEG veilig en gestructureerd uitgevoerd. Aan het einde van de levenscyclus worden afgeschreven devices veilig en verantwoord afgevoerd. Zo is de cirkel gesloten en ook de kans op datalekken en privacy issues sterk gereduceerd.

HP Wolf Security Operating Centre van NEG

Organisaties die behoefte hebben aan aanvullende IT- of beveiligingsexpertise, kunnen hun endpointbeveiliging aan NEG uitbesteden. Met de HP Wolf Pro Security Service biedt NEG hen een meerlaags endpointbeveiliging, plus bruikbare inzichten, onboarding- en configuratieondersteuning en voortdurende bewaking van bedreigingen om de eindgebruikers te beschermen. 

Zo bieden we u meerlaagse bescherming, waaronder de geavanceerde NGAV-bescherming van de HP Sure Sense Pro AI-gebaseerde deep-learning anti-malware-oplossing, evenals HP Sure Click Pro, die enterprise-grade applicatiebeheersing en isolatie biedt.

U krijgt ook inzichten en analyses van bedreigingen en een uitgebreide rapportage. We bieden u policy configuratie, onboarding en voortdurende bewaking van bedreigingen en aanbevelingen door onze gecertificeerde beveiligingsexperts. HP Wolf Pro Security Service beschermt zonder het gebruikersgedrag te veranderen of de IT-belasting te verhogen.

Met de HP Wolf Pro Security Service van NEG krijgt u gemoedsrust, wetende dat uw devices worden beschermd en beveiligd met 's werelds meest geavanceerde endpointbeveiliging. U kunt niet alleen vertrouwen op HP's unieke, meerlaagse beschermingstechnologieën, maar uw team profiteert ook van NEG's beveiligingsexpertise, inclusief opties die de last van het intern beheren van complexe, geavanceerde malware-technologieën vereenvoudigen. 

Uw gebruikers blijven productief en behouden de vrijheid om te werken hoe en waar ze willen. Met HP Wolf Pro Security en DaaS360 van NEG kunt u erop vertrouwen dat uw devices gedurende de hele lifecycle beschermd zijn, zodat u zich weer kunt concentreren op wat belangrijk is voor uw bedrijf.

Een selectie van onze klanten