Detachering van Werkplek specialisten

Voor projectmatige- of doorlopende inzet van Werkplek specialisten voor installatie, uitrol, verhuizing, inventarisatie, verwijdering, werkplek-beheer en werkplek-support, bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan een Werkplek Specialist?


U gaat al uw IT-werkplek apparatuur vervangen voor nieuwe apparatuur. Hoe pakt u dat aan?

Door de inhuur van onze (tijdelijke) Werkplek specialisten haalt u direct de capaciteit, kennis en ervaring in huis om zo'n project tot een goed einde te brengen. Onze Werkplek specialisten beschikken over up-to-date kennis en zijn getrained op de IT-Professional Academy.

Uw eigen Werkplek beheerder is al een tijdje ziek.
De druk op de IT-afdeling neemt toe.

Onze Werkplek specialisten schuiven snel en soepel in bij uw huidige IT-beheer processen. Wij zorgen voor een goede match op zowel het technisch, maar ook op het persoonlijke vlak. De klik met uw eigen medewerkers is minstens zo belangrijk.

Detachering van Werkplek specialisten:


- IMAC/D werkzaamheden
Uitrol, verhuizingen, (pre)installaties, uitbreidingen, wijzigingen of verwijderen van IT-apparatuur. Alle logistieke IT-dienstverlening verzorgen wij deskundig voor u.


- Werkplek beheer
Onze Werkplek beheer-specialisten beschikken over kennis en ervaring met de meest voorkomende operating-systemen van zowel Windows, MacOS, iOS en Android. Ook zijn zij bekend met beheerprocessen zoals ITIL.


- Werkplek support
Werkplek support is voor uw gebruikers vaak de eerste kennismaking met uw IT-afdeling. Juist daarom zijn onze Werkplek specialisten, naast hun technische kennis, ook getraind om te begrijpen wat er binnen uw organisatie en bij uw gebruikers gebeurt.

IT-Professional Academy

Kennis is kracht!

NEG-ITSolutions stimuleert haar medewerkers om hun kennis en vaardigheden te verhogen. Onze Werkplek specialisten zijn getraind op de IT-professional Academy van IT Group, een opleidingstraject met een veelzijdig pakket aan opleidingen inclusief bijbehorende officiële erkende examens.

Het foundation (basis) programma bestaat uit verschillende trimesters waaronder een: technisch trimester (IT-infrastructuur, Cloud Computing, Microsoft MCSA certificering) en een methodisch trimester (ITIL V3, methodieken zoals Agile, DevOps, PRINCE2, ASL en BiSL). Een trimester vaardigheden (klantgericht communiceren, presenteren, gesprekstechnieken) en een bedrijfsinformatie trimester maken het geheel af.


IT-Professional Academy

Meer weten over detachering
van Werkplek specialisten?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep