Detachering van Project Managers

Voor projectmatige- of doorlopende detachering van Project Managers bent u bij ons aan het juiste adres.
Bij migratie-, vervangings- en uitrol projecten van werkplek hardware.

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan een Project Manager?


U gaat al uw IT-werkplek apparatuur vervangen voor nieuwe apparatuur. Hoe pakt u dat aan?

Door de detachering van onze (tijdelijke) Project Manager haalt u direct de kennis en ervaring in huis om zo'n project tot een goed einde te brengen. Onze Project Managers beschikken over up-to-date kennis, zijn getrained op de IT-Professional Academy en hebben ervaring met ITIL en Prince2

Uw eigen Project Manager is al een tijdje ziek.
De druk op uw IT-afdeling neemt toe.

Onze Project Managers schuiven snel en soepel in bij uw huidige IT-afdeling. Wij zorgen voor een goede match op zowel het technisch, maar ook op het persoonlijke vlak. De klik met uw eigen medewerkers is minstens zo belangrijk.

Detachering van ervaren Project Managers:

  • Onze ervaren Project Managers bereiden uw hardware migraties, uitrol- of vervangingsproject tot in de puntjes voor. Zij zorgen voor zaken als inventarisatie, planning en zien toe op de uitvoer.


  • Tijdens het project bewaken zij de afspraken, budget en kwaliteit van uw migratieproject. U bent continu op de hoogte doordat zij effectief en helder rapporteren over de voortgang van uw project.


  • Onze Project Managers hebben veel ervaring opgedaan in tal van migratietrajecten. Zij weten weten hoe zij een migratieproject tot een goed einde moeten brengen.

IT-Professional Academy

Kennis is kracht!

NEG-ITSolutions stimuleert haar medewerkers om hun kennis en vaardigheden te verhogen. Onze Project Managers zijn getraind op de IT-professional Academy van IT Group, een opleidingstraject met een veelzijdig pakket aan opleidingen inclusief bijbehorende officiële erkende examens.

Het foundation (basis) programma bestaat uit verschillende trimesters waaronder een: technisch trimester (IT-infrastructuur, Cloud Computing, Microsoft MCSA certificering) en een methodisch trimester (ITIL V3, methodieken zoals Agile, DevOps, PRINCE2, ASL en BiSL). Een trimester vaardigheden (klantgericht communiceren, presenteren, gesprekstechnieken) en een bedrijfsinformatie trimester maken het geheel af.


IT-Professional Academy

Meer weten over detachering
van Project Managers?
Een selectie van onze klanten
Endemol logo

Razendsnel inspelen op pieken en dalen in werkplekbehoefte Endemol

"Op voorraad houden, uitpakken, labelen, klaarmaken en op afroep snel plaatsen, dat doet NEG-ITSolutions allemaal. Wij krijgen geen doos te zien, hebben er geen omkijken naar."

Edwin de Bie
Infrastuctuur Manager
Endemol Nederland Mediagroep

Fortes Lyceum Logo

Bij NEG wordt er meegedacht of het de investering waard is en of er betere/duurzamere opties beschikbaar zijn. Nieuw of refurbished. Niet alleen de prijs maar ook de service, bereikbaarheid en gunfactor tellen mee. Op al deze vlakken scoort NEG altijd erg goed.

Daarom zullen wij NEG zeker aanbevelen, we kunnen met alle vragen terecht.

Michael Ruitenbeek
ICT coördinator
Fortes Lyceum

Parnassia Groep Logo

De thin clients werden kant en klaar afgeleverd, met de juiste instellingen, handzaam herpakt en voorzien van een code. Ook als Parnassia door omstandigheden laat bestelde, werd waar nodig opgeschaald om het proces te versnellen en deadlines te halen.

"Ik zit al 20 jaar in het vak, maar een dergelijke mate van flexibiliteit ben ik nog niet eerder tegengekomen."

Lex de Groot
Technisch Projectleider
Parnassia Groep